28 Μαρτίου, 2024

Γ.Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος ψεύτης – Μου έχει “κλέψει” δουλειές»

Γ.Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος ψεύτης – Μου έχει “κλέψει” δουλειές»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν “μάσησε” τα λόγια του.

Τον Λευτέρη Πανταζή έβαλε στο στόχαστρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλώντας, την Δευτέρα, στην ενότητα «Σπασ’τα» της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up.

«Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός.

Η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της ξεκίνησαν με εμένα όταν ήταν 16 χρονών. Ο Πανταζής λέει ότι ξεκίνησαν μαζί του. Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος.

Την Άντζελα Δημητρίου την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί των Αθηνών. Ο επιχειρηματίας μου είπε ότι δεν την ήθελε επειδή δούλευε σε πολύ λαϊκά μαγαζιά. Είπα ότι δεν θέλω άλλη, μόνο την Άντζελα», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πρόσθεσε επίσης: «Χρόνια μετά μου είπε η Άντζελα ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί.

Όταν με πήρε τυχαία ο επιχειρηματίας τηλέφωνο, τον ρώτησα αν του είπε η Άντζελα να συνεργαστούμε και μου είπε όχι. Όταν η Άντζελα έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με όλη μου την οικογένεια είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Της απάντησα “χέσ…κα κυρά μου αν δουλεύεις ή δε δουλεύεις.

Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης δουλεύει μαζί σου;”. Ήταν κάποτε να κάνουμε ριάλιτι με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Ήταν όλα έτοιμα, αλλά θεωρήθηκε πολύ προχωρημένο».