Τραγωδία, Κορωπί: Γιατί ο πατέρας σκότωσε τον γιο του μπροστά στον αδερφό. Ανεργία, αλκοόλ, παιδοκτονία

Τραγωδία, Κορωπί: Γιατί ο πατέρας σκότωσε τον γιο του μπροστά στον αδερφό. Ανεργία, αλκοόλ, παιδοκτονία

Γιατί ο 76χρονος πατέρας σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί;

Συγγενείς και γείτονες περιγράφουν τις τεταμένες σχέσεις του πατέρα που σκότωσε με καραμπίνα τον γιο του και μετά κάλεσε την Αστυνομία για να τον συλλάβει.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας

Οι συχνές, έντονες διαφωνίες, αποτέλεσμα του εθισμού στο αλκοόλ του 48χρονου, σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς, οδήγησαν τον 76χρονο να γίνει παιδοκτόνος.

Η δολοφονία έγινε με καραμπίνα μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου παιδιού του δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στο Κορωπί.

Συγγενείς και γείτονες αποκάλυψαν το δράμα που ζούσε η οικογένεια με το θύμα το οποίο – σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες- είχε εθιστεί στο αλκοόλ.

Παράλληλα, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει τόσο το γεγονός ότι ήταν άνεργος όσο και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί, ενώ προσπαθούσαν να τα βγάλουν οικονομικά εις πέρας στο ξυλουργείο που είχε ο 76χρονος κάτω από το σπίτι του.

Οι αναδουλειές που είχαν, ήταν ακόμα ένας λόγος που οδηγούσε πατέρα και γιο σε καβγάδες, ακόμη και για ασήμαντους λόγους.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε πως «Ο ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Έίχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

Κορωπί – Ξάδερφος θύματος : « Ο ξάδερφος μου ήταν άνεργος , είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς»

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» ήταν τα λόγια του 76χρονου στους αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά το φονικό.

«Ο Παναγιώτης ήταν άνεργος και είχε οικονομικές προστριβές με τον πατέρα του. Δυστυχώς. Δεν το περιμέναμε», ανέφερε ένας συγγενής , ενώ κάποιος άλλος είπε πως «όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών και γυναίκα του δράστη , ο 76χρονος τα βοηθούσε και τα συντηρούσε και τα δυο παιδιά του.

Μάλιστα, ο 76χρονος είχε πάθει εγκεφαλικό και περπατούσε με «πι». Δεν το χωράει ο νους μας, πως έφτασε σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τον γιο του».

 68 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email