4 Μαΐου, 2024

Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί: Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε για φαγητό με το «γυναικάκι του» και όλοι έτριβαν τα μάτια τους

Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Κοκλώνης

Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου απόλαυσαν μια βόλτα στο Περιστέρι και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Οι δυο καλοί φίλοι συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε σε story του μια φωτογραφία τους όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι και έγραψε: «Μου έλειψες πολύ! Σε αγαπάω γυναικάκι μου». Ο παρουσιαστής έχει στενή σχέση με την ηθοποιό και όπως την αποκαλεί και ο ίδιος είναι το «γυναικάκι» του.

Όπως είχε αναφέρει και η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξη της για τον Νίκο Κοκλώνη: «Έχω πάθει πολιτισμικό σοκ. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς συνεργάτες, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο που ξέρει τόσο καλά να φτιάχνει ομάδες και να αγκαλιάζει τον κόσμο είναι διαφορετικά.

Τους κοιτούσε όλο το μαγαζί: Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε για φαγητό με το «γυναικάκι του» και όλοι έτριβαν τα μάτια τους

 

«Μια τετραήμερη απόδραση οι δυο μας» – Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για τη Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου (photo)

Μέχρι τη γειτονική Κωνσταντινούπολη ταξίδεψαν η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου, που τις συνδέει μια φιλία χρόνων.

Πολλές φορές έχουν κάνει κοινά ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ οι δύο ηθοποιοί διάλεξαν αυτή την φορά την Τουρκία για προορισμό τους.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δείξει στο κοινό της πώς περνούν. Ενώ θυμηθείτε την όμορφη φωτογραφία Μαρίας Καβογιάννη και Χαρούλας Αλεξίου στα γυρίσματα του «Maestro».

Σε αυτή, οι δυο τους ποζάρουν έξω από ένα σπίτι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ηθοποιός ανέφερε: «Üsküdar Κωσταντινούπολη. Πρίν ήταν το Ελληνικό Σκούταρι.. Εμείς σε μια τετραήμερη απόδραση οι δυο μας… Πριν από αυτήν την φώτο είχαμε χαθεί, κατεβαίνοντας σε λάθος στάση, λίγο μετά χάσαμε το ραντεβού μας στα λουτρά, μετά χάσαμε για λίγο η μία την άλλη, και γενικά χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια!!! Αυτό που ελπίζω ότι δεν θα χάσουμε ποτέ όμως είναι την επιθυμία μας για περιπλάνηση και την ανάγκη να βρισκόμαστε με φίλους και να μοιραζόμαστε όμορφες χαρούμενες στιγμές!!!».