16 Ιουνίου, 2024

«Παραλύει» το ελληνικό ίντερνετ: Λευτέρης Πανταζής και Άννα Βίσση μαζί – Η φωτογραφία από το παρελθόν

Έκαναν… χαμούλη με μία δημοσίευση!

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram από το παρελθόν. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία, δίπλα στην Άννα Βίσση, με την οποία είναι φίλος εδώ και χρόνια.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, εκείνος και η τραγουδίστρια ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι, με την Άννα Βίσση να έχει μια έκφραση έκπληξης στο πρόσωπό της. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Λευτέρης Πανταζής έγραψε: «Λε- Πα ❤️ Άννα Βίσση ❤️…ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ DIOGENIS PALLAS ?».

Δεν κρύφτηκε ο Λευτέρης Πανταζής: «Τέτοια σχέση είχα με την Άντζελα Δημητρίου – Όταν χωρίσαμε έχασα 10 κιλά…»

Για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και τον χωρισμό τους, μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Λευτέρης Πανταζής.

«Με την Άντζελα ήταν καρμική η σχέση. Δουλεύαμε μαζί, ήξερε και τη δουλειά μου. Τις ίδιες υποχρεώσεις είχε κι αυτή… Ζήσαμε έναν θυελλώδη έρωτα, όπως και θυελλώδης ήταν και ο χωρισμός. Φτάσαμε κοντά στο γάμο. Υπήρχαν κάποιες κοντρίτσες, αλλά έπαιξαν ρόλο οι επαγγελματικοί εγωισμοί. Περισσότερο οι γονείς», είπε αρχικά. Μιλώντας για το τραγούδι «Δεν πειράζει», επιβεβαίωσε ότι γράφτηκε για την Άντζελα Δημητρίου

«Έχουμε χωρίσει κι είμαι στις καμπάνες, στα αστέρια μέναμε τρία χρόνια μαζί κι είμαι χάλια. Στα πατώματα. Χτυπάει η πόρτα στην καμπάνα… Ποιός είναι; Ο Ηλίας ο Φίλιππου. Μου λέει “τι γίνεται ρε Λευτέρη;” του λέω “άστα, δεν περνάω και τις καλύτερες μέρες μου”.

Είχα χάσει και καμιά δεκαριά κιλά… Δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Δεν μπορούσα να φάω. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή άμα χωρίσεις (γέλια). Μου λέει σου έχω γράψει ένα τραγούδι. Παίρνω την κιθάρα και σε τρία λεπτά το είχα γράψει».

Reduce bounce rates