5 Μαΐου, 2024

Τι απέγινε η Μάρθα Βούρτση; Δείτε πως είναι σήμερα στα 85 της η δημοφιλής ηθοποιός

Τι απέγινε η Μάρθα Βούρτση; Δείτε πως είναι σήμερα στα 85 της η δημοφιλής ηθοποιός

Απουσιάζει από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια

Πως είναι σήμερα: Μας έχει χαρίσει πολύ κλάμα μέσα από δραματικές ερμηνείες στο πλευρό του Νίκου Ξανθόπουλου μέχρι πολύ γέλιο μέσα από τους τηλεοπτικές της ρόλους στην «Πολυκατοικία», στο «Ένας Μήνας και κάτι» κ.α.

Η Μάρθα Βούρτση υπήρξε αδιαμφισβήτητα «χαμαιλέων» της υποκριτικής, αφού με όποιον ρόλο και αν καταπιανόταν τον έφερνε εις πέρας με τεράστια επιτυχία. Από ερμηνείες του αρχαίου ρεπερτορίου μέχρι την «Μάρθα κλάψα» όπως την αποκαλούσαν για τους δραματικούς ρόλους της στον κινηματογράφο.

 

Τι απέγινε η Μάρθα Βούρτση; Δείτε πως είναι σήμερα στα 85 της η δημοφιλής ηθοποιός του

Που είναι σήμερα η Μάρθα Βούρτση;

Είναι συνειδητή επιλογή της να απέχει τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και η τελευταία φορά που ήρθε σε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν όταν μίλησε για τον Νίκο Ξανθόπουλο στην εφημερίδα Espresso τον Δεκέμβριο του 2022 λέγοντας επι λέξει:

«Δεν θα δηλώσω κάτι. Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα με τον Νίκο για το τι περνάει».

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της είναι:

Τι απέγινε η Μάρθα Βούρτση; Δείτε πως είναι σήμερα στα 85 της η δημοφιλής ηθοποιός του

Θυμάστε τη Λίνα Μαρκάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός των 90s (photos)

Η Λίνα Μαρκάκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα Ζωή». Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η πανέμορφη ηθοποιός των 90s;

Μετά από χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, η ηθοποιός Λίνα Μαρκάκη, η οποία ξεχώρισε την εποχή της «Λάμψης» για τα όμορφα εκφραστικά της μάτια, είχε απαθανατιστεί στο θέατρο πριν λίγα χρόνια.

Τα μεγάλα πράσινα μάτια της νεαρής ηθοποιού και η ερμηνεία της, την είχαν κάνει τότε να ξεχωρίσει! Η Λίνα Μαρκάκη που το πραγματικό της όνομα είναι Ευαγγελία Τσουκνίδα, μπορεί να έχει μείνει μακριά από τη τηλεόραση και να έχουμε καιρό να τη δούμε, ωστόσο εδώ και χρόνια η ηθοποιός έχει στραφεί αποκλειστικά στο θεατρικό σανίδι.

«Ο Ένοικος» ήταν μία παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες από την Άννα Παντζέλη και την Λίνα Μαρκάκη, oι οποίες υποδύονται δύο αδελφές που έχουν καταλήξει στο αδιέξοδο της μοναξιάς τους. Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τις ηθοποιούς στην θεατρική πρεμιέρα μαζί με συναδέλφους τους.

Άννα Παντζέλη, Στράτος Τζώρτζογλου και Λίνα Μαρκάκη

Όπως θα δείτε η Λίνα Μαρκάκη έχει αλλάξει, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς το πέρασμα του χρόνου είναι αμείλικτο για όλους.

Η Λίνα Μαρκάκη είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν”, όπου υπήρξε συμμαθήτρια του Πασχάλη Τσαρούχα. Το ντεμπούτο της γίνεται το 1991 με το ρόλο της Λίλλυς Αγραφιώτου στη “Λάμψη”. Το 1992 την βλέπουμε στο “Τμήμα Ηθών” και ένα χρόνο μετά στο ρόλο της αστυνομικού Στάσας στο “Καλημέρα Ζωή”. Ακολούθησε η συμμετοχή της στην “Ανατομία ενός εγκλήματος”, “Το Καφέ της Χαράς” και πολλές ακόμη…

Λίνα Μαρκάκη

Στο σήμερα η ηθοποιός φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφιερωθεί στο θέατρο, κάνοντας επιλεκτικές δουλειές.