26 Απριλίου, 2024

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιός : «Ήμουν 6 χρονών, φώναξα πολύ»

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιός από την «Αγγελική»: «Ήμουν 6 χρονών, φώναξα πολύ»

Η Ναταλία Δήμου, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στη δραματική σειρά «Αγγελική» του Alpha, μίλησε για το κίνημα #Metoo

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, που έχουν δεχτεί. Η Ναταλία Δήμου, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στη δραματική σειρά «Αγγελική» του Alpha, παραχώρησε συνέντευξη για τη ζωή και τη δουλειά της μαζί με άλλες νεαρές ηθοποιούς, στο περιοδικό «ΟΚ! και μίλησε για το κίνημα #Metoo.

«Θέλω να πω, πως με το κίνημα #metoo, θα σωθούν αθώες ψυχές και θα τιμωρηθούν τα κτήνη που τολμούν να κάνουν έστω και την παραμικρή κίνηση, όταν δήθεν δεν καταλαβαίνουν “το όχι” και το “δεν θέλω”» σχολίασε η ίδια.

Στην ερώτηση όμως για το αν της έχει συμβεί στο παρελθόν κάποια παρόμοια πικρή εμπειρία, η ηθοποιός απάντησε: «Αν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό; Ένα θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Ήμουν 6 χρονών… Φώναξα τόσο πολύ, βγήκαν όλοι από τα σπίτια τους και εξαφανίστηκε πριν προλάβει να προχωρήσει σε δεύτερο άγγιγμα. Στάθηκα τυχερή. Και θα μείνω σε αυτό. Έχω λοιπόν ένα παραπάνω λόγο που θυμώνω πολύ όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν».