19 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια – Χείμαρρος για τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα είπε έξω από τα δόντια για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «με έβαζαν να περπατάω σε νάρκες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την ρήξη του με τον ΣΚΑΪ και για το πώς διαχειρίστηκαν το «Big Brother». «Πήγα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του “Big Brother” και πώς αναπτύσσεται μετά από 20 χρόνια. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι, η συμπεριφορά και τα παράπονά μου έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Το έδειξα, το έθεσα αλλά δεν γινόταν να εκθέσω κανέναν. Ένιωθα ότι περπατάω σε ένα περιβάλλον που ήταν γεμάτο νάρκες. Είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί, αλλά από εμένα; Δεν είχα συμμετοχή σε τίποτα. Είχαμε καλεσμένο και δεν το ήξερα, το έμαθα από τον ταξιτζή. Δεν είμαι εγώ ο αστείος» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως το ρήγμα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου ξεκίνησε από την χυδαία τοποθέτηση παίκτη του Big Brother περί βιασμού γυναικών. «Η κουβέντα που είχε πει τότε ο Κρητικός “χτύπησε” τον ΣΚΑΪ. Εκεί φοβήθηκε το κανάλι. Εγώ είχα πει ότι καλά κάνατε που τον αποβάλατε, αλλά να έρθει το παιδί, να του κάνω μια συνέντευξη, να συνεχίσετε να τον έχετε αποβάλει αλλά να ακούσουμε την άποψή του. Αυτό δεν έγινε δεκτό γιατί φοβήθηκαν ότι θα εκθέσω την ιστορία. Ήμουν ο αρμόδιος, όταν έκανα τη συνέντευξη ήξερα τι θα πω και τι θα ρωτήσω και τι θα απαντήσω. Αν είχε το θράσος θα του άλλαζα τα πετρέλαια. Από εκεί ξεκίνησε και έγινε η αποφυγή να έχω τη συμμετοχή που έπρεπε να έχω. Εγώ δεν έχω υποδείξει ποτέ σε κανέναν τίποτα, απλά βλέπω, αντιλαμβάνομαι, καταλαβαίνω τη διάθεση και προσπαθώ να σε τραβήξω να το εκφράσεις».

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος «έριξε τα πυρά» του για το «House of Fame». Μάλιστα, ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί τόσο με την επιλογή των παικτών όσο και με την Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο παρουσιάστριας. «Τσακώνεται ο ένας με τον άλλον. Χωρίς κέρδος κέρατα. Το έχουν χάσει γιατί τους μισούς από αυτούς εγώ από οντισιόν δεν τους πέρναγα. Το μισό υλικό είναι για πέταμα. Η τηλεόραση έχει παθογένειες. Έχει μίμηση, θα δούμε να προσπαθούν να κάνουν όλοι Survivor. Ή έχουμε το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα. Είναι εξαιρετική και μια χαρά το τραγούδι που είπε στη Eurovision, αλλά θα βάλω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision; Γιατί να παρουσιάσει η Φουρέιρα;

https://streamable.com/aq9qor

Ευτυχώς, υπάρχει ο Φοίβος και σπάει τα αυγά. Βέβαια, ο Φοίβος έκανε ένα φάουλ και είπε συγχωρεμένο τον αδερφό μου. Ο Θάνος δεν είναι συγχωρεμένος, ορίζεται από την προσφορά του. Θα μπορούσε να πει αείμνηστος. Μουσική εκπομπή είναι δεν είναι κουτσομπολιό σε κιτρινιάρικο έντυπο».