20 Μαΐου, 2024

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Κυριάκος Κερανόπουλος – Θλίψη στον χώρο της show biz

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Κυριάκος Κερανόπουλος – Θλίψη στον χώρο της show biz

Χάρης Δημαράς

Μία από τις πλέον γνωστές προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Κερανόπουλος, πέθανε σήμερα (12.10) σε ηλικία 64 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Υπήρξε επιχειρηματίας, παρουσιαστής, διοργανωτής καλλιστείων, πολλών εκδηλώσεων, εκδότης και άνθρωπος ευρέως γνωστός στους κύκλους της show biz, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα.

Από τη δεκαετία του ’80 έγινε γνωστός στην πόλη και ανέδειξε πολλές σταρ και παρουσιάστριες, ενώ υπήρξε άνθρωπος με πολλές καινότομες ιδέες και πρωτοπόρος για την πόλη.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο φίλος του και ραδιοφωνικός παραγωγός του ρ/σ Metropolis 95.5, Δημοσθένης Βαρδάκης.

Κερανόπουλος

Μέσα στα πολλά events που διοργάνωνε ήταν τα καλλιστεία στη Βόρεια Ελλάδα, από τα οποία αναδείχθηκε μεταξύ άλλων και η Ελένη Μενεγάκη, ενώ είχε διοργανώσει και μια ιδιαίτερη φωτογράφηση με τον άλλοτε καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μάικ Τζόουνς, με ρούχα από τη βιοτεχνία του Δημοσθένη Βαρδάκη.

Δραστηριοποιήθηκε πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και της φωτογραφίας με πολλές επιτυχίες.  Υπήρξε σε νεαρή ηλικία και ο ίδιος μοντέλο, ενώ ήταν εκδότης των περιοδικών Penthouse, Traffic, ενώ έκανε και εκπομπές στην ΕΡΤ-1, την TV Μακεδονία.

Δείτε video από μία από τις τελευταίες του τηλεοπτικές του παρουσίες.

mynews.gr

Reduce bounce rates