24 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη – «Έχασα την όραση μου γιατί…»

Συγκλόνισε η Αγγελική Ηλιάδη με την αποκάλυψη που έκανε για το πρόβλημα που πέρασε στην υγεία της. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και αναφέρθηκε στο λόγο που έχασε την όραση της από το ένα μάτι.

Συγκεκριμένα, έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι, εξαιτίας κάποιων φαρμάκων, ωστόσο υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Αγγελική Ηλιάδη όραση

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη συγκατοικεί ξανά με τον Σάββα Γκέντσογλου. Δείτε τι είχε συμβεί.

Η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή, μίλησε και για το ξέσπασε που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες για τις εκκλησίες που ήταν κλειστές λόγω του κορωνοϊού.

Reduce bounce rates