3 Μαΐου, 2024

Survivor: Τους «δίκασε» ο Τριαντάφυλλος. «Πίτσα ρουφιανόζα» για γνωστή κλίκα, πόλεμος στο twitter [video]

Πώς ξέσπασε νέα ένταση στο Survivor ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τη γνωστή κλίκα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/3), είδαμε μεταξύ άλλων, τον Πάνο Καλλίδη να βρίζει πάνω στα νεύρα του μετά από μία ήττα του.

Αυτό δεν άρεσε στους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, που μετά το αγώνισμα τα έβαλαν μαζί του, με τον «πρίγκιπα» να ζητά μία συγνώμη.

Τότε ο Τριαντάφυλλος ακούγοντας όλα αυτά θέλησε να υποστηρίξει τον συνάδελφό του, καθώς θεώρησε πως τον έχουν βγάλει στη… σέντρα χωρίς λόγο.

Ο «Ντάφυ» αποκάλεσε τους Τζέιμς και Νίκο «ρουφιάνους» και μάλιστα για τον πρώτο είπε τη χαρακτηριστική ατάκα «πίτσα ρουφιανόζα».

Αυτή η ατάκα ξεσήκωσε τους χρήστες στο Twitter, που τάχθηκαν υπέρ του Τριαντάφυλλου και του Πάνου Καλλίδη, κράζοντας άγρια την κλίκα των τριών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο James Καφετζής πριν την ατομική ασυλία ζήτησε ενώπιων όλων από τον Πάνο Καλλίδη να ζητήσει συγγνώμη για ένα υβριστικό σχόλιο που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα αναφερόμενος στα σπίτια των παικτών της ομάδας του.

Έξαλλος ο παίκτης της Μπλε ομάδας απαίτησε την συγγνώμη του τραγουδιστή, αφού πρώτα ανέφερε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη για σεβασμό, χωρίς λόγο και αιτία κατά τα λεγόμενα του Σάκη. Εκτός εαυτού ξανά ο Σάκης με τον James.

Ο Πάνος Καλλίδης απάντησε στον παίκτη και είπε: «Βάλλομαι συνέχεια από τον James. Κρατάει πράγματα που έχω κάνει και τα παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή για να με διαβάλει. Κάνω λάθη, πάνω στα νεύρα μου, όπως και όλοι οι παίκτες. James δεν είναι όλα παιχνίδι και δεν ζητάω τον σεβασμό από κανέναν. Όταν χρησιμοποιείς βρισιές και τις παρουσιάζεις τώρα αυτό δεν είναι σεβασμός».

Χαριστική βολή για τον James ήταν η ατάκα του Τριαντάφυλλου, ο οποίος πήρε τον λόγο και του είπε: «Πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις».

Δείτε μερικά tweets από το hashtag #SurvivorGR: