3 Μαΐου, 2024

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 24χρονος αστυνομικός, καταγωγή. Πώς τον χτύπησαν με μάρμαρο [φωτο, video]

Πώς έπεσε στην άσφαλτο ο αστυνομικός μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη; Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μετά την πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής.

Ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από το κυρίως σώμα της συγκέντρωσης και άρχισε να πετά πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών που σχημάτιζαν κλοιό ασφαλείας γύρω από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απάντησαν με χημικά και οι διαδηλωτές άναψαν φωτιές.

Ποιος ο αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 24χρονο ειδικό φρουρό με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Οι κουκουλοφόροι έριξαν κάτω από το μηχανάκι έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αγρίως, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του αστυνομικού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε τη στιγμή που αιμόφυρτος ο αστυνομικός στη Νέα Σμύρνης δέχεται την βοήθεια των συναδέλφων του:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Αστυνομία, ο αστυνομικός τραυματίστηκε μεν σοβαρά έχει όμως τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός αυτήν την ώρα κάνει εξετάσεις. Προς το παρόν όπως λένε οι πληροφορίες έχει βαριές εκδορές και θλαστικά τραύματα και είναι πολύ χτυπημένος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού – Σκληρές εικόνες

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε σε ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ που κινούνταν στην περιοχή, όταν δέχθηκαν επίθεση από περίπου 60-70 άτομα, στη συμβολή των οδών Αγίας Φωτεινής και Νικολάου Πλαστήρα, τα οποία κατάφεραν να τον ρίξουν από τη μοτοσικλέτα και να τον τραυματίσουν.

Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση από τα ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατέψουν μέχρι να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Αυτή την ώρα, η κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού αξιολογείται από τους γιατρούς ενώ έχει τις αισθήσεις του, κάτι που είναι αρκετά θετικό.

Όπως τόνισαν οι συνάδελφοι του, «οι κουκουλοφόροι τον ήθελαν νεκρό. Θα τον σκότωναν αν δεν επεμβαίναμε».