6 Μαΐου, 2024

Survivor 5: Σοβαρό ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Έκλαιγε με λυγμούς

Survivor 5: Σοβαρό ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Έκλαιγε με λυγμούς

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor 5. Μετά τον τσακωμό του με τον Τάκη, ένα σοβαρό ατύχημα έμελλε στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, στον αποψινό 12/4 αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο παίκτης των Μπλε γλίστρησε και χτύπησε σε ένα δοκάρι πίσω από τις κατασκευές και μάλιστα στο κεφάλι του.

Ο ίδιος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα, μιας και ο τραυματισμός ήταν αρκετά δυνατός και αμέσως ήρθαν οι γιατροί προκειμένου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για παραπάνω εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor 5

Survivor spoiler 12/04: «Κόψ’ το επιτέλους αλλιώς…» – Επίθεση του Λιανού στον Εμμανουήλ μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Survivor spoiler: Η κατάσταση στο Survivor 5 ειλικρινά δεν παλεύεται. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βαλθεί να… τρελάνει όλο τον κόσμο και ακόμη και οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι αντιδρούν έντονα έναντι των συμπεριφορών ενός ανθρώπου, που δοκιμάζει όλων τα νεύρα.

Κι αν ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο πρώτος παίκτης, που άρχισε τα «ξεσπάσματα» εναντίον του ως πιο οξύθυμος μεταξύ των υπόλοιπων στην μπλε ομάδα, τότε τι να πούμε και για άλλους, όπως ο Γιώργος Ταλάντσεβ; Ο τελευταίος, άλλωστε, έφτασε μέχρι και σε σημείο να ζητήσει μέχρι και την αποχώρησή του, θεωρώντας πως ο συγκεκριμένος παίκτης επ’ ουδενί ανήκει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ίσως και να μην έχει άδικο, αφού τη στιγμή που άπαντες, έστω και σε ένα «άρρωστο» κλίμα ίντριγκας και κόντρας, επιζητούν τρόπους να επιβιώσουν στην καλύβα, εκείνος θέλει… σοκολατένιο κορμί με την ηλιοθεραπεία. Και οι αντιδράσεις, κάπως έτσι, είναι απολύτως λογικές, με τον ίδιο να προκαλεί μέχρι και την παραγωγή.

Survivor spoier: Οι προκλήσεις του Εμμανουήλ… ξεσήκωσαν και τον Λιανό

Και πράγματι, μέχρι και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού έχουν αντιδράσει με όσα κάνει, με αποκορύφωμα ένα «ξέσπασμα» του Γιώργου Λιανού, ο οποίος κρατήθηκε στο συμβούλιο, αλλά όταν έκλεισαν οι κάμερες αποφάσισε να… περιλάβει τον Εμμανουήλ.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο τελευταίος ζήτησε κάποια στιγμή να φύγει από το συμβούλιο, με τον Λιανό αμέσως να τον επαναφέρει στην τάξη. Με το πέρας του συμβουλίου, το περιστατικό είχε συνέχεια, αφού ο παρουσιαστής τον πλησίασε, για να τον προειδοποιήσει για τη συμπεριφορά του.

«Έχουμε ανεχτεί πολλά από σένα από την πρώτη μέρα. Τέτοια συμπεριφορά παίκτη δεν έχω ξαναδεί, πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα και, σε παρακαλώ, δε θέλω να με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Κόψ’ το αυτό που κάνεις, αλλιώς δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν και όρια», του είπε ο παρουσιαστής του Survivor, ο οποίος έστειλε το μήνυμά του, με τον Εμμανουήλ να γνέφει καταφατικά και να αποχωρεί με τους υπόλοιπους.