20 Μαΐου, 2024

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου – Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την εισαγωγή του

Από Εύη Κουρίδου

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το οποίο δεν του επέτρεψε να εμφανιστεί στο Nox, με τη Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του και έτσι προχώρησε σε εισαγωγή στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στο show.

Παρόλα αυτά, ο ρεπόρτερ επικοινώνησε με τον τραγουδιστή και ο ίδιος εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως σήμερα, Σάββατο 13/1, θα πάρει εξιτήριο.

 

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Διονυσίου

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου για το πρόβλημα υγείας του

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως αυτό το τριήμερο δε θα εμφανιστεί στο «Περιβόλι του Ουρανού», όπως είχε κανονίσει, διότι στόχος του είναι πρώτα να αναρρώσει πλήρως.

Ραγίζει καρδιές ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω – Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά…»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή Πρωινό Σουσού, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 12/1, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, πριν απο τις γιορτές, νοσηλεύτηκε στο “Λαϊκό Νοσοκομείο” προκειμένου να κάνει εγχείρηση κήλης ενώ λίγες ημέρες αργότερα χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί.

Για την περιπέτεια της υγείας του είχε μιλήσει πριν απο λίγες ημέρες και στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη.

«Βγήκα από το νοσοκομείο τα Χριστούγεννα και είμαι σπίτι μου και αναρρώνω. Μπήκα στο νοσοκομείο να κάνω μια επέμβαση κήλης, γύρισα κανονικά στο σπίτι μου κι έπειτα από λίγες ημέρες μού έκανε επιδείνωση, μου γύρισε σε ειλεό και πήγα να πεθάνω. Ξαναέκανα εγχείρηση γιατί κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη. Πήγα στον άλλον κόσμο και γύρισα, αλλά τέλος καλό όλα καλά…»

Για τον αν ήταν δύσκολες οι στιγμές, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Πλάκα κάνεις; Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Από ό,τι μου είπαν και οι γιατροί, ήμουν κάπως γυμνασμένος, ήμουν και αδύνατος και αυτό βοήθησε πολύ. Τις ημέρες των γιορτών ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά μου και φίλους που ήρθαν. Ήρθε ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει».

«Πήγα να κάνω μια απλή εγχείρηση για κήλη. Έκανα το χειρουργείο, όλα καλά πήγα σπίτι μου, κάθισα μια μέρα μέσα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ειλεός. Πολύ τυχερός στάθηκα. Την άλλη μέρα το κατάλαβα γιατί στο χειρουργείο μπήκα στη 1 το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά».

Reduce bounce rates