19 Μαΐου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» – Η “πληρωμένη” απάντησή του σε ομοφοβικό σχόλιο (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: «Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» – Η “πληρωμένη” απάντησή του σε ομοφοβικό σχόλιο (Video)

«Nα μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους, να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία “πληρωμένη” απάντηση σε ένα ομοφοβικό σχόλιο έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο 35χρονος έχει ως στόχο να διαδεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μπαίνει στην κούρσα διαδοχής.

Φανατικός των social media, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε μηνύματα που έλαβε στα social media, μέσα από μικρά βίντεο που δημοσίευσε στο instagram.

«Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια»

«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια», ανέφερε ένα από τα μηνύματα με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι».

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντάει σε όσα λέγονται για τον ίδιο και την πορεία του

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε μία σειρά βίντεο στα social media, μέσα από τα οποία απαντά στον κόσμο «αδιαμεσολλάβητα» όπως τονίζει, καθώς «τα ΜΜΕ έχουν την ατζέντα τους», ενώ εκείνος όπως υπογραμμίζει, «την αλήθεια του».

Reduce bounce rates