26 Απριλίου, 2024

Στα «μαύρα» η Βάνα Μπάρμπα – «Από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη…»

Στα «μαύρα» η Βάνα Μπάρμπα – «Από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη…»

Η ανάρτηση και τα συγκινητικά λόγια

Η Βάνα Μπάρμπα, μας έχει συνηθίσει για την ευθύτητά της σε ότι λέει, και την ειλικρίνειά της, μιας και ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της, όποια φάση της ζωής της και να περνά (δείτε εδώ την δυσκολία που βιώνει αυτή την περίοδο).

Έτσι λοιπόν και σήμερα, με μία ανάρτησή της, περιγράφει την σημερινή δύσκολη μέρα , μιας και είναι τρία χρόνια από τον χαμό της αδερφής της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Βάνα Μπάρμπα

«Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες αδερφούλα μου γλυκιά. 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια. 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται. Εκτός την απώλεια. Τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά .δεν καταλαβαίνει πια. Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια ..και με ρώτησε. .γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα.

Γιατί γκρίζα ..δεν είναι μάνα, όλα καλά είναι, την αγκάλιασα και ησύχασε… ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ. Να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω. Ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη ..τη μάνα μας κορίτσι μου. Βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ’ αγαπώ, πάντα μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στα «μαύρα» η Βάνα Μπάρμπα - «Από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη...»

Η αποκάλυψη για την εμμονική θαυμάστρια της

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο την οποία βιώνει, αλλά και στις δικαστικές διαμάχες που έχει με γνωστούς επιχειρηματίες, όμως μίλησε και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό της, με τις οποίες έχει φτάσει ένα βήμα πριν την δικαιοσύνη.

«Μια γυναίκα με κυνηγούσε κινήθηκα νομικά και σταμάτησε. Η γυναίκα αυτή είχε καθαρά ερωτικό κόλλημα μαζί μου, νόμιζε ότι είμαστε οικογένεια. Με έπαιρνε τηλέφωνο 200 φορές την ημέρα και χτυπούσε κουδούνια. Σταμάτησα τη δικαστική διαδικασία όταν με παρακάλεσε να το κάνω και μετά άρχισε πάλι τα ίδια».

«Μου έμεινε “προίκα” ο τίτλος του sex symbol. Υπήρξα τυχερή αλλά δεν το έβλεπα τότε, στεναχωριόμουν και έλεγα “γιατί δε με βλέπουν σοβαρά;”», σημείωσε για τον τίτλο του sex symbol. «Η ομορφιά λειτουργεί ως κατάρα στην Ελλάδα. Η Αλίκη όταν πήγε στην Επίδαυρο μόνο πεπονόφλουδες που δεν της έριξαν, τη χλεύασαν», είπε ακόμα η Βάνα Μπάρμπα, και συνέχισε τονίζοντας ότι «Κερδίσαμε Όσκαρ και δεν ήρθε κανείς να μου κάνει πρόταση για μια σοβαρή δουλειά».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η πάντα εντυπωσιακή Βάνα Μπάρμπα παραδέχτηκε ότι «Έχω μετανιώσει που δεν εκτίμησα ανθρώπους που με αγάπησαν πραγματικά. Μέχρι τα 30 δεν είχα την ωριμότητα να κατανοήσω αρσενικά που ήταν υπέροχα. Όποιον ήθελα τον είχα».

«Μετά τα 50 κατάλαβα πως δεν είμαστε ταπεινοί. Βλέπω πολλούς ανθρώπους στη showbiz που νομίζουν πως είναι σημαντικοί. Ναι, είχα “αυλή”, τους έδιωξε το παιδί μου είπε “τέρμα, δε θέλω αυλές”», συνέχισε.

Σχολιάζοντας τα της ελληνικής showbiz, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε ότι η γνώμη της για αυτήν είναι μέτρια έως κακή. «Η γνώμη μου για τη showbiz είναι μέτρια έως κακή. Μου λείπει η Ρούλα Κορομηλά. Πολλά κορίτσια που έχουν εκπομπές δε θα έπρεπε να έχουν. Πολλοί που πήραν πολλά λεφτά θα έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους. Ο Αρναούτογλου είναι πάντα γλυκός. Ο Σάκης έχει εξελιχθεί σε εξαιρετικό παρουσιαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου λείπει η Μαλβίνα, μας λείπει η Στάη», πρόσθεσε. Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε και ότι σκέφτεται να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Σκέφτομαι να είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές αν είμαι ξεκούραστη και είμαι καλά με την υγεία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: youweekly.gr