19 Απριλίου, 2024

«Ο όγκος ήταν μέσα στο…»: Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο

«Ο όγκος ήταν μέσα στο…»: Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο

Η εξομολόγηση για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συγκίνησε για ακόμη μια φορά με το πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει, με το γνωστό παρουσιαστή να αναφέρεται στην περιπέτεια με τον καρκίνο.

Τη φετινή σεζόν σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη την παράσταση «Sexy Laundry», έχοντας παράλληλα προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με μια ακόμη δήλωσή του.

«To έργο είναι σα να το έγραψα εγώ. Μου είναι οικείο. Το θεωρώ εξαιρετικό έργο», είπε αρχικά.

«Ένα ζευγάρι θα πρέπει να έχει υπόψη του την παγίδα που του στήνει ο χρόνος. Η συνήθεια και η επανάληψη είναι πισώπλατες μαχαιριές. Όταν δεν περνάμε καλά σε μία σχέση δεν φταίει ο άλλος αλλά εμείς οι ίδιοι γιατί κάτι μέσα μας έχει αλλάξει», σημείωσε με αφορμή την πλοκή του έργου.

Έτσι νίκησε τον καρκίνο

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την «πόρτα». «Είπα ότι ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Ήμουν πάντα γειωμένος και δεν με απασχολούσε το μέλλον. Ήμουν ψύχραιμος. Δεν αναρωτήθηκα ποτέ «γιατί σε μένα;». Τι θα πει γιατί σε μένα. Ποιος είσαι ρε φίλε;».

«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν δύσκολος και επικίνδυνος ο καρκίνος μου. Ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί να έχω και 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Εάν είχαν διασπαρεί τα καρκινικά κύτταρα ήταν τελειωμένη υπόθεση. Αφαιρέσαμε το νεφρό και τελείωσε», κατέληξε.