26 Απριλίου, 2024

Σάλος με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή: Δεν θα αποτεφρωθεί τελικά – Τι δήλωσε ο γιος του τραγουδιστή

Σάλος με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή: Δεν θα αποτεφρωθεί τελικά – Τι δήλωσε ο γιος του τραγουδιστή

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 89 ετών, άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής. Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε προσφατα σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του «Λαϊκού», καθως αντιμετώπισε κάποιο νεφρολογικό πρόβλημα. Ωστόσο, πριν από κάποιες ημέρες πήγε ως έκτακτο περιστατικό με αποφρακτικό ειλεό στο Ιπποκράτειο. Εκεί, οι ειδικοί αντιμετώπισαν με επιτυχία αυτή την επιπλοκή, όμως και πάλι εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έπαθε καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Επιθυμία του Γιάννη Βογιατζή ήταν ν’ αποτεφρωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο, είχε γίνει γνωστό ότι η σορός του θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Όμως τελικά θα ταφεί, όπως επιθυμεί η δεύτερη σύζυγός του. Τα παιδιά του τραγουδιστή συμφώνησαν με την δεύτερη σύζυγό του και η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα.

Τι δήλωσε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή

Ο Βασίλης Βογιατζής μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε. Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή».