4 Μαΐου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία στο κελί της. Πώς είδε τον Μάνο Δασκαλάκη, κάπνιζε σαν φουγάρο [video]

Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία στο κελί της. Πώς είδε τον Μάνο Δασκαλάκη, κάπνιζε σαν φουγάρο

Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα φωτογραφία μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ίδια είδε στο κελί της και τη συνέντευξη του εν διαστάσει συζύγου της στην Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην αρχή της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη ήταν νευρική ενώ κάπνιζε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Το μόνο που ενδιαφέρει την Ρούλα Πισπιρίγκου, από τη στιγμή της σύλληψης της και μετά, είναι να μάθει την αλήθεια για το θάνατο του παιδιού της τόνισε στο Mega η αδελφή της, λίγες ώρες, μετά την προβολή της συνέντευξης του εν διαστάσει συζύγου της στο «Φως στο Τούνελ».

Δέκα ημέρες μετά τη σύλληψή της, οι δίαυλοι επικοινωνίας με τον Μάνο Δασκαλάκη φαίνεται πως έχουν κοπεί. Η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα, δηλώνει πλέον πως η Ρούλα Πισπιρίγκου απαξιεί για όσα υποστηρίζει εκείνος.

«Σήμερα δεν έχω μιλήσει, δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου, απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Το θέμα που μας ενδιαφέρει όλους και κυρίως τη Ρούλα είναι να βρεθεί η αλήθεια για το παιδί, πως χορηγήθηκε η κεταμίνη και τι ακριβώς συνέβη και έφυγε η Τζωρτζίνα μας από τη ζωή και ρίχνουμε όλοι μας, όλο το βάρος σε αυτό», δήλωσε η αδερφή της 33χρονης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στην Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως η Ρούλα δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ως προς τη συμπεριφορά της απέναντι στα τρία κοριτσάκια με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης να χαρακτηρίζει την περιγραφή του ειλικρινή.

«Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές, από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και αν θέλετε και ίσως, σε κάποια σημεία, υπερπροστατευτική μητέρα.

Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι ήταν ιδανική στο ρόλο αυτό. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους, είναι πανομοιότητες με αυτές που έχει δώσει η ίδια η Ρούλα», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Εκεί είναι το… επισκεπτήριο»

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε μάλιστα και στην φράση του Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος χαρακτηριστικά είπε ότι θέλει να μπει για μισή ώρα στο κελί όπου κρατείται η κατηγορούμενη για να πάρει απαντήσεις…

«Εκεί είναι το επισκεπτήριο ,μπορεί να πάει όποιος και να θέλει. Εγώ αυτό έχω να πω, δεν μου έχει δώσει κάποια τέτοια απάντηση η Ρούλα. Το λέω εγώ εκ μέρους της, παίρνω εγώ το βάρος,. Εκεί είναι το επισκεπτήριο μπορεί να πάει όποτε θέλει. Έτσι κι αλλιώς κι εκείνη ζητούσε να τον δει, αυτός δεν ήθελε. Δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι η εντολέας του δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο για την συγκεκριμένη φράση του Μάνου Δασκαλάκη.

«Αυτό είναι η εκδήλωση ενός συναισθήματος. Το πληροφορήθηκε γιατί είχε ενημερωθεί πράγματι για το τρέιλερ. Δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο. Αυτή τη στιγμή το ζήτημα που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός ότι είναι προφυλακισμένη».

Ήρεμη και απομονωμένη στο κελί της

Φωτογραφία από το εσωτερικό του κελιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, φέρνει στο «φως» το Πρώτο Θέμα, επισημαίνοντας ότι το κολάζ και οι ζωγραφιές στους τοίχους δεν είναι δικά της

Έχοντας επαφή μόνο με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, τους δικηγόρους της και τους οικείους τους, η κατηγορούμενη ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, μόνη της, στο κελί της, στις φυλακές Κορυδαλλού.