26 Απριλίου, 2024

Πυροβολισμοί στη Βούλα

Πυροβολισμοί στη Βούλα

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην Αστυνομία μετά την ενημέρωση ότι στο Ασκληπιείο της Βούλας μεταφέρθηκαν τρεις άνδρες τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύματα από όπλο και δηλώνει ότι τραυματίστηκε στη Βούλα και οι άλλοι δύο από μαχαίρι που είπαν ότι τραυματίστηκαν στην Αργυρούπολη. Παραμένει άγνωστο εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο άνδρας που τραυματίστηκε στη Βούλα είναι 19 ετών αλβανικής υπηκοότητας και είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βγει για τρέξιμο όταν δέχτηκε πυρά στη συμβολή των οδών Διός και Νηρέως. Οι σφαιρες τον βρήκαν στο πόδι και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν 5 κάλυκες από εννιάρι πιστόλι.

Με βάση τις ίδιες πηγές δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή ούτε των άλλων δύο τραυματιών. Στο πόδι έχει τραυματιστεί από μαχαίρι ένας 26χρονος ενώ ο φίλος του φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα, επίσης από μαχαίρι. Όπως είπαν στους αστυνομικούς δέχτηκαν επίθεση στην πλατεία της Αργυρούπολης, με άγνωστα κίνητρα για την ώρα. Και για τα δύο περιστατικά διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.