27 Απριλίου, 2024

Ώρα εξομολογήσης για τη Δήμητρα Γαλάνη: «Είχα ανήσυχη ζωή, ημουν επιρρεπής…»

«Θα μπορούσε αυτό το πράγμα να με έχει οδηγήσει στην καταστροφή»

Ώρα εξομολογήσεων για τη Δήμητρα Γαλάνη που σε συνέντευξή της αποκαλύπτει όλα όσα καλά έκανε η μουσική και το τραγούδι στη ζωή της. Η ίδια εξομολογήθηκε πως κάποτε ερωτεύτηκε παράφορα, αλλά παιδί δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει.

Δήμητρα, τι άφησες πίσω για αυτή την καριέρα;

«Τίποτα δεν άφησα πίσω. Εμένα με έσωσε η ενασχόλησή μου με αυτό που αγαπώ. Μου έσωσε τη ζωή. Από χιλιάδες πράγματα που ήμουν επιρρεπής. Είμαι πολύ ανήσυχος άνθρωπος. Και είχα και ανήσυχη ζωή. Και θα μπορούσε αυτό το πράγμα να με έχει οδηγήσει στην καταστροφή. Και πάντα το τραγούδι με τράβαγε και με έσωνε»

Η νύχτα δεν είναι δύσκολη;

«Εγώ τη νύχτα αυτή που εννοείς δεν την ξέρω. Αυτά τα μαγαζιά που ξεκινάει ο τραγουδιστής να τραγουδάει στη μία και στις δύο δεν τα ξέρω. Εμείς δουλεύαμε πάντα κάπως εναλλακτικά. Δεν δουλεύαμε τη νύχτα αυτή που εννοείς. Η πρόθεσή μας ήταν να έρθει να μας ακούσει ο κόσμος. Νομίζω ότι είναι άλλο επάγγελμα. Το λέω με ταπεινότητα. Είναι σαν άλλο επάγγελμα. Είναι άλλες η ψυχοσύνθεση και η ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου που μπορεί να το κάνει»

Συγκλονίζει η Δήμητρα Γαλάνη: «Θα κλείσω τα μάτια μου με…»

Η σπουδαία τραγουδίστρια και συνθέτρια Δήμητρα Γαλάνη, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δε τοποθετείτε πλέον τόσο συχνά δημόσια και εξήγησε για ποιον λόγο ακολουθεί το ένστικτό της όλο και περισσότερο. Παράλληλα,

Επιπλέον, τόνισε ότι η καριέρα είναι το ίδιο με την πορεία και τη διαδρομή και έκανε ειδική μνεία στην ηλικία των 16 της που γνώρισε πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Παράλληλα, εξήγησε ότι γύρω στα 30 άρχισε να νιώθει πιο βολικά.

«Ο κόσμος αγάπησε και τα καλά και τα κακά μου», σημείωσε η ίδια ενώ αίσθηση προκάλεσε και η δήλωση που έκανε σχετικά με τη μουσική και την ίδια.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια, όμως εγώ με τη μουσική θα κλείσω τα μάτια μου, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί είτε φτιάχνω πράγματα, είτε παράγω πράγματα, είτε τραγουδάω αν και όχι τόσο συχνά πια», ανέφερε.