26 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Παπαδάκης με μαλλί χαίτη! Εικόνες-σοκ (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης με μαλλί χαίτη! Εικόνες-σοκ

Σχεδόν 40 χρόνια πριν!

Η τηλεοπτική εκπομπή ‘Τρεις Στον Αέρα’ με τους Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Παπαδάκη, Γιάννη Δημαρά, παρουσίαζε κοινωνικά και πολιτικά ρεπορτάζ, αλλά και πορτραίτα/συνεντεύξεις επώνυμων, ακόμα και με τη συμμετοχή του κοινού, μέσω τηλεφωνικών ερωτήσεων. Όλα αυτά συνέβαιναν στην ΕΡΤ, κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του`80. Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να είναι ένα από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές ωστόσο έχει έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο πολλές φορές!

Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής, παρακολουθούμε μέσα από το αρχείο της Σ. Διγενή, τους Γιάννη Γιοκαρίνη – Γιώργο Μαργαριτη ως πρώην συνεργάτες, να συνομιλούν για την «κόντρα» λαϊκού και ροκ.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αφήνει χιουμοριστικές σπόντες προς τον Γιοκαρίνη, κατηγορώντας τον πως πήγε «στους απέναντι» του ροκ, με τον ίδιο να απαντάει ότι πάντα υπήρξε και ροκ και λαϊκός ταυτόχρονα και πως «το ροκ δεν είναι μουσική, είναι βίωμα».

«Πάγωσαν» με τον Γιώργο Παπαδάκη: Μίλησε δημόσια για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Άπαντες περίμεναν να ακούσουν από τον Γιώργο Παπαδάκη το αν θα έκανε το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού, με τον πασίγνωστο παρουσιαστή, που βίωσε πρόσφατα «βαρύ» πένθος, να απαντά σε σχετική ερώτηση τηλεθεατή με έναν τρόπο, που «πάγωσε» άπαντες.

Ο τηλεθεατής στο μήνυμα το οποίο έστειλε στην εκπομπή ανέφερε πως εάν οι δημοσιογράφοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, τότε και εκείνος έχει δικαίωμα να το αμφισβητεί.

Γιώργος Παπαδάκης για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Γιώργος Παπαδάκης: Η απάντηση για το αν έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλοντας να δείξει πως έχει κάνει και ο ίδιος το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έδειξε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο μαζί με τον γιατρό που του χορήγησε το σκεύασμα και του έστειλε χαιρετίσματα.

«Αυτός είναι ο γιατρός, στρατιώτης, που υπηρετεί τη θητεία του. Να στείλω και χαιρετίσματα στη γιαγιά του. Μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία μετά. Αυτή η φωτογραφία είναι αμέσως μετά τον εμβολιασμό μου. Σε ευχαριστώ Σταύρο μου, είσαι ελαφροχέρης» είπε ο παρουσιαστής.