29 Μαρτίου, 2024

Survivor 4: Πότε και πού θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Survivor 4: Πότε και πού θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Ο κορωνοϊός «μπλοκάρει» τη συνάντηση των παικτών του «Survivor 4» με τις οικογένειές τους

Το «Survivor 4» φτάνει προς το τέλος του και πλέον η «μάχη» γίνεται πιο σκληρή. Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Αθήνα χωρίς την παρουσία κοινού.

Σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει μέσα Ιουνίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Στις κερκίδες θα κάθονται όλοι οι παίκτες και επιλεγμένοι συγγενείς. Μετά το Πάσχα, επίσης, οι δύο ομάδες ενώνονται και το παιχνίδι γίνεται ατομικό.

Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού φέρνει κι άλλο εμπόδιο στο φετινό «Survivor», καθώς είναι δύσκολο οι συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όπως γινόταν κάθε χρόνο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN, σε ορισμένες περιπτώσεις είχε αποφασιστεί ακόμα και το πρόσωπο που θα ταξίδευε εκεί, με τον Τριαντάφυλλο συγκεκριμένα να συναντούσε τον πεθερό του.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω απ’ όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Το χρηματικό έπαθλο που θα πάρει ο νικητής είναι 100.000 ευρώ.