8 Ιουλίου, 2024

Νεφέλη Ορφανού για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι ωραίος άντρας, την ομοφυλοφιλία δεν την καταλαβαίνω»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που αναγκάστηκε να κλειστεί στο σπίτι λόγω ασθένειας ενώ σχολίασε και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Ακολούθησα ό,τι μου είπαν οι γιατροί μου. Έχω περάσει λοίμωξη αναπνευστικού και υπάρχει μια ευαισθησία. Μου είπε ο γιατρός ότι “δεν πρέπει να αρρωστήσεις με καμία κυβέρνηση αλλιώς πεθαίνεις”. Με ρώτησε εάν έχω γάτα και αν βγαίνει έξω και μου λέει “σημειώνω. Νεφέλη Ορφανού με τη γάτα στο σπίτι, μόνη”. Εμένα μου αρκεί η σύνταξη που παίρνω γιατί ήμουν χρόνια στο θέατρο», αποκάλυψε η Νεφέλη Ορφανού.

«Είναι ωραίος άντρας ο Στέφανος Κασσελάκης. Την ομοφυλοφιλία δεν την καταλαβαίνω. Δεν σημαίνει ότι παίρνω θέση αρνητική αλλά τι μου συμβαίνει από μικρή. Μου άρεσαν τα αγόρια και εξακολουθούν να μου αρέσουν οι άντρες. Δεν την καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία. Ας θέλουν οι άντρες να πάνε με άντρες, ας πάνε. Αν είχα οικογένεια, θα ήταν απαγορευτικό. Ποτέ ένας άντρας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί. Εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδί γιατί έπρεπε να τα αφήσω όλα. Να αφήσω εγώ το παιδί μου και να πηγαίνω στο θέατρο να παίζω; Μια γάτα έχω και τη δίνω στην αδερφή μου, όχι να της αφήνω το φαΐ σε μια γυναίκα, να της το πετάει και να φεύγει», είπε η Νεφέλη Ορφανού για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

 

Reduce bounce rates