14 Ιουλίου, 2024

Αγνώριστος ο Απόστολος Λύτρας στις φυλακές – Έχασε πολλά κιλά και καπνίζει πολύ

Φωτογραφία: NDP Photos

Σκιά του εαυτού του φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας, 15 ημέρες μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπουλου.

Όπως αναφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας έχει χάσει πολλά κιλά και να έχει αλλάξει η όψη του. Καθημερινά καπνίζει και ανταλλάσσει τηλεκάρτες για τσιγάρα. Τον επισκέπτονται καθημερινά οι κόρες του, που προσπαθούν να τον στηρίξουν, με τον ίδιο να είναι λιγομίλητος και να μην προαυλίζεται, αναφέρει ρεπορτάζ του Live News.

Σκεπτικός και ήρεμος αναμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε πριν από μία εβδομάδα, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ξανά «στο σφυρί» η μεζονέτα του ποινικολόγου

Όλα αυτά την ώρα που η μεζονέτα του ποινικολόγου στο Χαλάνδρι βγαίνει και πάλι στο σφυρί. Μετά την αναστολή που πέτυχε στις 26 του περασμένου Ιούνη, ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου.

Το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Πριν από λίγες μέρες, ο Απόστολος Λύτρας κατάφερε να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, αλλά όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινήσει εκ νέου.

Στην έκθεση του εκτιμητή περιγράφονται οι χώροι της μεζονέτας και οι διαστάσεις του οικοπέδου αναλυτικά.

«Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικόπεδο επιφάνειας 410,30 τ.μ., το οποίο είναι εντός εγκεκριμένου σχεδίου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στην θέση «Πάτημα Γέρακα», του Δήμου Χαλανδρίου Αττικής. Το οικόπεδο υπόκειται στις διατάξεις του Ν.1337/1983 περί εισφοράς σε γη και χρήμα», αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή.

Για τον επικείμενο πλειστηριασμό, φέρονται να γνωρίζουν αναλυτικά ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς και συνεργάτες του ποινικολόγου, με την πρώην γυναίκα του που ζει σε αυτό, να αγωνία για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

«Θεωρούμε ότι το ακίνητο θα αγοραστεί και θα είναι ελεύθερο από υποθήκη, προσημείωση, βάρος ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση που θα επηρεάσει την αξία του», αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή.

Reduce bounce rates