14 Ιουλίου, 2024

Ατύχημα με το αυτοκίνητο για την Δέσποινα Μοιραράκη – Διακομίστηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της είχε έξω από το στούντιο που γυρίζεται το Cash or Trash είχε η Δέσποινα Μοιραράκη πριν από λίγη ώρα.

Η παρουσιάστρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως υπέστη διάσειση κατά το ατύχημά της. Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει ήδη φύγει για το νοσοκομείο καθώς ζαλιζόταν.

Η Δέσποινα Μοιραράκη έχει ήδη φύγει για το νοσοκομείο καθώς ζαλιζόταν. Πλέον αναμένουν οι άνθρωποι της τα νεότερα για την υγεία της, καθώς αύριο είναι το τελευταίο γύρισμα της εκπομπής της και μένει να μάθουν αν θα πραγματοποιηθεί.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά μετά τον Γιάννη δεν έχω…» (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωί της Παρασκευής (15/3), αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στην απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

«Ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα, ό,τι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί.

Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πώς μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή, δε θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» εξομολογήθηκε: «Αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται.

Στον Γιάννη, αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του ήταν το γεγονός ότι δε δείλιασε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Επειδή έχω πονέσει πολύ αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο.

Για τη σχέση με τους δύο γιους της, Γιώργο και Τάσο, η ίδια ανέφερε: «Μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Τέλος η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε αν το Cash or Trash θα συνεχιστεί και του χρόνου λέγοντας: «Πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά».

Reduce bounce rates