14 Ιουλίου, 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της αδελφής του

Γιώργος Μαζωνάκης (NDP Photo)

Τα ασφαλιστική μέτρα αφορούσαν κυρίως τη διαχείριση ακινήτου στα Ματογυάλια της Μυκόνου

Το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδελφής του Βάσως.

Τα ασφαλιστική μέτρα αφορούσαν κυρίως τη διαχείριση ακινήτου στα Ματογυάνια της Μυκόνου. Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το δικαστήριο ίσως έκρινε ότι δεν συντρέχει κάποιος επείγον κίνδυνος για να επιβληθούν ασφαλιστικά μέτρα.  Θα ακολουθήσει κύρια αγωγή.

Το σχόλιο όλο νόημα του τραγουδιστή

Την περασμένη εβδομάδα ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στο instagram όλο νόημα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον φακό και γράφει στη λεζάντα που τη συνοδεύει: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…».

Σημειώνεται πως την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για τη διαμάχη που έχει με την αδερφή του έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην εκπομπή «Super Katerina» και την Κατερίνα Καινούριου.

Για τη σχέση του σήμερα με την οικογένεια του, τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του μίλησε ο πετυχημένος τραγουδιστής, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

«Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου»

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο τραγουδιστής ερωτήθηκε για την υπόθεση με την αδερφή του, Βάσω: «Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα  μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε αρχικά.

««Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φυγή επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα», συμπλήρωσε.

«Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη εν αγνοία μου», παραδέχτηκε.«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», ολοκλήρωσε.

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο.»

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η αδερφή του προσπάθησε να τον προσεγγίσει: «Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει», υποστήριξε ο καλλιτέχνης.

Στο τέλος ξεκαθάρισε ότι η στάση που θέλει να κρατήσει και απέναντι τους και απέναντι στις αδερφές του είναι πολύ συγκεκριμένη. Θέλει απλά να κρατήσει τις καλές αναμνήσεις που είχε μαζί τους.

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν», τόνισε.

Reduce bounce rates