9 Δεκεμβρίου, 2023

Μητσιάς – Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους: «Αρκεί να μην προκαλούν»

Μητσιάς για παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους: «Αρκεί να μην προκαλούν»

Ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς έδωσε απάντηση σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους, οι οποίες είχαν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Ο κ. Μητσιάς ήταν καλεσμένος στο Action 24, και όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα σχολίασε ότι οι άνθρωποι που τον κατέκριναν δεν κατάλαβαν τι είπε.

Ο Μανώλης Μητσιάς, «Οι άνθρωποι που με κατέκριναν, κατάλαβαν τι είπα; Δεν είπα τίποτα. Είπα πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Δηλαδή και λεφτάς άμα είσαι, είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς; “Εγώ είμαι ο λεφτάς”, “εγώ είμαι ο μάγκας”; Είναι ωραίο πράγμα αυτό;», ήταν τα λόγια του.

«Δυστυχώς όμως στη δουλειά σας, ξέρεις, ψάχνετε και εσείς καμιά φορά να κάνετε το μικρό μεγάλο… Εντάξει, το καταλαβαίνω. Καμιά φορά ακριβώς αυτό με φρενάρει. Δεν καταλαβαίνω την λογική των ανθρώπων πολλές φορές. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κάποιον. Σίγουρα δηλαδή έχω πει ψέματα και γω σαν άνθρωπος αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πω ψέματα για να επιπλεύσω», πρόσθεσε ο κ. Μητσιάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα Πάλι» ο τραγουδιστής είχε δηλώσει για το θέμα των ομοφυλοφίλων:

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

 

ethnos.gr