Μετά τη Τούνη, Φραγκάκη και Βασίλα, που ήταν σε reality, αποκάλυψαν ότι πήγαν με γυναίκα

Μετά τη Τούνη, Φραγκάκη και Βασίλα, που ήταν σε reality, αποκάλυψαν ότι πήγαν με γυναίκα

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ιωάννα Τούνη. Μετά τις «πικάντικες» αποκαλύψεις της εκρηκτικής influencer σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι έχει πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια, δύο ακόμη wannabe celebrities, πρώην παίκτριες σε reality shows, αποφάσισαν να… σπάσουν τα ταμπού.

Πρώτη και καλύτερη η Αννυ Βασίλα, την οποία γνωρίσαμε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ως υποψήφια… νύφη του Παναγιώτη Βασιλάκου στο «Bachelor». Η ίδια μπορεί να μην έμεινε πολύ στο reality, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει αναγνωρισιμότητα και περισσότερους followers στο Instagram. Μάλιστα, στο παιχνίδι «Q&A» που έπαιξε πρόσφατα με τους… ακολούθους της έκανε τη δική της αποκάλυψη, πως έχει κάνει σεξ με γυναίκα.

«Εχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Εχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο» έγραψε.

Η Μαριεύη Φραγκάκη, από την άλλη μεριά, έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να τραβήξει την προσοχή πολλών χρηστών του TikTok μέσα από τα βιντεάκια που ανεβάζει εκεί, σε πολλά από τα οποία χρησιμοποιεί το hashtag #lesbiana.

Η ίδια προσπάθησε αρχικά να μπει στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model», αλλά απορρίφθηκε από τους κριτές με τέσσερα όχι. Δεν το έβαλε κάτω όμως και δοκίμασε την τύχη της στο «Bachelor». Δυστυχώς ούτε εκεί όμως κατάφερε και πολλά πράγματα. Απεναντίας, το hashtag #lesbiana που βάζει στα βίντεο της στο Tik Tok αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές. Παρ’ όλα αυτά, όταν τη ρωτούν αν είναι λεσβία ή όχι η Μαριεύη δεν απαντά ευθέως. «Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω» σχολιάζει.

 2,106 total views,  2 views today