29 Μαρτίου, 2024

Προκαλεί «εγκεφαλικά» η Ελευθερία Ελευθερίου: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό που… δυναμώνουν τον καύσωνα!

Προκαλεί «εγκεφαλικά» η Ελευθερία Ελευθερίου: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό που… δυναμώνουν τον καύσωνα!

Η Ελευθερία Ελεθυερίου είναι μία από τις αποκαλύψεις της χρονιάς, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, με την τραγουδίστρια να επιδεικνύει ξανά τα κάλλη της, πηγαίνοντας αυτή την φορά στην Κύθνο.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που προκάλεσε μεταξύ άλλων αντιδράσεις με τη στήριξη στον Σάκη Κατσούλη, είναι αρκετά ενεργή στα social media αφού η ίδια συχνά αναρτά δικές της φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο μαγιό καθώς είναι αρκετά girly σε μαύρη απόχρωση με prints από κεράσια.

Σίγουρα το μαγιό της είναι τάση καθώς παραπέμπει στα 90s αλλά πέρα από αυτό αναδεικνύει και το υπέροχο σώμα της. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες με το girly μαγιό της που κάνει θραύση:

https://www.instagram.com/p/CRUYvNXlX6-

Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Χαμός έγινε στον τελικό του Survivor με την «καυτή αποκάλυψη» του Ντάφυ για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στους δυο παίκτες που ήρθαν κοντά -όπως είπε- στον Άγιο Δομίνικο και ο Πάνος Καλίδης άθελά του επιβεβαίωσε την αποκάλυψή του. Ποια ήταν όμως, η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου και πώς το σχολίασε έπειτα η ίδια;

Συγκεκριμένα, ο Ντάφυ πήρε το μικρόφωνο, ενώ μιλούσε ο Πάνος Καλίδης και αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο ριάλιτι και μαρτύρησε ποιοι είναι οι δυο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. «Εντάξει, δεν το λέω. Πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους, όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα. ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία. Φιλάκια, γεια σας!» είπε και πέταξε τη «βόμβα» του.

τριαντάφυλλος τελικός survivor

Ο Πάνος Καλίδης πήρε τον λόγο και επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του αναφέροντας: «Νόμιζα ότι θα πει κάτι σχετικό κι εκείνος αποκάλυψε ποιοι έκαναν σεξ στον Άγιο Δομίνικο», με την Ελευθερία Ελευθερίου να μένει άφωνη, καθώς όλα αυτά διαδραματίστηκαν στον «αέρα» του τελικού και απουσία του Αλέξη Παππά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου και όλο το παρασκήνιο: «Όταν ειπώθηκε η Ελευθερία κοκκίνισε. Δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί τότε ήμασταν σε διαφορετικές παραλίες, αν θυμάστε το σκηνικό. Άρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ζήτησε μικρόφωνο να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το μικρόφωνο το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο, δεν το αφήνει. Νόμιζε ότι ήταν στο συμβούλιο».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε και τα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου, όταν οι συνεργάτες της, την ενημέρωσαν πως μετά το τέλος του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

https://streamable.com/daag61

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά “τρολάρει” και τα λέει όπως τα λέει μοναδικά. Εννοείται πως όχι. Έλεγα δεν υπάρχει και ο Παππάς να σε βάλει στη θέση σου. “Σου χρειάζεται ένας Παππάς” του λέω. Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Γέλασα. Αν είχαμε συμβούλιο θα του τα έλεγα και θα τον ψήφιζα. Εκείνη την ώρα είπα “ώπα”».

ελευθερία ελευθερία σχέση με αλέξη παππά

Και ανέφερε: «Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Δεν θέλει το κακό μου. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο».

https://streamable.com/89raj4