26 Απριλίου, 2024

Κρις Σταμούλης για Ουγγαρέζο: Έκανε για μένα προσβλητικά σχόλια – Με εξέθεσε στο πανελλήνιο

Κρις Σταμούλης για Ουγγαρέζο: Έκανε για μένα προσβλητικά σχόλια – Με εξέθεσε στο πανελλήνιο

Ο Κρις Σταμούλης εξέφρασε το παράπονό του για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον πρώην παίκτη του «Survivor 4»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε ο πρώην παίκτης του «Survivor 4», Κρις Σταμούλης, ο οποίος σχολίασε τις νέες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσεις, ενώ παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του για τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον νεαρό δικηγόρο, έπειτα από μία συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό».

«Μου ζητήθηκε να δώσω μία συνέντευξη για το “Survivor” και να πω επίσης κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος. Μετά το τέλος του βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά λύπης μου, έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και τη μόρφωσή μου. Κοιτούσα κάποια βιβλία στη βιβλιοθήκη, όπου έκανε την πρακτική μου άσκηση και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπω για πρώτη φορά, ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι θα εμπιστευόσασταν αυτόν για να σας αναλάβει σε μία δικαστική

Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα» υπογράμμισε ο Κρις Σταμούλης.