26 Απριλίου, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον όρο που έβαλε στο συμβόλαιό της με το Mega

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τον όρο που έβαλε στο συμβόλαιό της με το Mega

Τι ζητάει η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση- έπειτα από έναν χρόνο απουσίας- μέσα από τη συχνότητα του Mega και φυσικά στο συμβόλαιο έθεσε τον δικό της όρο.

Το βέτο της Μενεγάκη στο συμβόλαιό της με το Mega

Η ανακοίνωση του Mega ανέφερε:

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022»

Μάλιστα, το συμβόλαιο που υπέγραψε η Ελένη Μενεγάκη έχει «μακρά διάρκεια» και είναι κλειστό τριετές με συγκεκριμένους όρους.

Ο όρος που έθεσε η Ελένη

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Ελένη Μενεγάκη έχει ζητήσει στη ζώνη που θα προηγείται της εκπομπής της να μην υπάρχει εκπομπή με αντίστοιχο περιεχόμενο με τη δική της, δηλαδή ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο όπως αυτό που θα παρουσιάζει.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε ότι λέγεται ότι πριν από την εκπομπή της θα υπάρχει δελτίο ειδήσεων και θα ξεκινά στις 2.00, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι θα ξεκινά στη μία νταν!

Η δε Δανάη Μπάρκα λέγεται ότι θα μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας που έχει συνεργαστεί με την Ελένη υπογράμμισε: «μου κάνει εντύπωση αυτό που άκουσα. Το ακούω πρώτη φορά, δεν είναι κάτι που το έχει στο παρελθόν ποτέ, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, σε βαθμό που λέω ότι δεν το πιστεύω. Το λέω ως ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει 16 χρόνια μαζί της. Βάλε απέναντι να παίζει το ίδιο πράγμα. Είσαι η Μενεγάκη, τελεία. Θα κάτσεις να ασχοληθείς με το τι έπαιξε πριν ενώ είσαι η Μενεγάκη;»!