29 Μαρτίου, 2024

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor 4

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η πρώτη ανάρτηση μετά το Survivor 4

Η Ελευθερία Ελευθερίου δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο της look

Τρεις μέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4», η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Τα κατάφερα! I am a Survivor. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ!». Παράλληλα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τα κοτσιδάκια που έφτιαξε στα μαλλιά της.

Η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης αυτή την εβδομάδα. Είπε ένα ζεστό «αντίο» στο «Survivor» και στους συμπαίκτες της, με τον Τριαντάφυλλο να την αγκαλιάζει και να τραγουδούν μαζί! «Ήμουν τέρμα αληθινή, δεν έχω να ζητήσω από κανέναν συγγνώμη. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μου έδωσαν τον τίτλο της κλέφτρας. Ήμουν ειλικρινής και καθαρή και δεν μετανιώνω για τίποτα. Το έζησα, νιώθω γεμάτη και ευγνώμων. Θα μου λείψει η ταλαιπωρία του Survivor, το οποίο μου αφήνει σίγουρα μία γλυκόπικρη γεύση».

Από την αρχή του παιχνιδιού, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο ελληνικό κοινό, έδειξε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της, που ελάχιστοι μόνο γνώριζαν. Παράλληλα, η «Aphrodisiac» -όπως την αποκαλούν οι χρήστες του Twitter- διέθετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και άκρως γραμμωμένα σώματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα πολλές φορές το αψεγάδιαστο κορμί της να γίνει πρώτο πλάνο στις κάμερες.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, βιντεοκλίπς και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».

Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική, όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Με τη συμμετοχή της στο «Survivor» ήθελε να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη.

Παράλληλα, λίγοι και εκλεκτοί ήταν οι άνδρες που πέρασαν από το πλευρό της όμορφης τραγουδίστριας. Μία από αυτές ήταν με τον Ανδρέα Γεωργίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρκετά νέοι και ο δεσμός τους κράτησε για χρόνια. Το 2014, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν ακόμα επαφή και έχουν καταφέρει να γίνουν δύο καλοί φίλοι. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την παρακολουθεί στο «Survivor» και συχνά κάνει αναρτήσεις, στηρίζοντας την.

Τελευταία σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου ήταν με τον Δημήτρη Ταταράκη. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, πληθώρα δημοσιευμάτων έγραφαν ότι το ζευγάρι ανέβηκε κρυφά τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, λίγο αργότερα είχε αποκαλυφθεί ότι ο «μυστικός» γάμος τους έγινε για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ της τραγουδίστριας. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Μάιο του 2020.