17 Μαΐου, 2024

“Kαταπέλτης” η εισαγγελέας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το έχει δηλητηριάσει το παιδί! Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη»

«Σε μήνυμα του Δασκαλάκη λέει, κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε και μια απώλεια. Εγώ το διάβασα και ανατρίχιασα»

Με την εισαγγελική πρόταση συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Διήρκησε ένα χρόνο και πλέον η διαδικασία με 89 συνεδριάσεις και εξετάστηκαν 60 μάρτυρες» είπε η Εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου.

«Μια δική που από την αρχή χαρακτηρίστηκε εμβληματική. Δεν ξέρω γιατί Θεωρώ ότι αυτή η προσέγγιση έγινε γιατί το θύμα είναι η 8χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη.

Είμαστε σε ένα στάδιο να μιλήσει η δικαιοσύνη για αυτή την υπόθεση. Έχουν μιλήσει πολλοί ειδικοί και μη αλλά η δικαιοσύνη δεν έχει μιλήσει … τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη

Ο κ. Δασκαλάκης χαρακτήρισε την κατηγορούμενη άψογη μητέρα και μας είπε βέβαια ότι υπήρχαν προστριβές. Η εισαγγελέας αναφέρεται στα όσα έγιναν πριν την πρώτη εισαγωγή της Τζωρτζίνας και την ένταση που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι. Το κρίσιμο ζήτημα δεν είναι αν έκανε επεισόδιο. Το κρίσιμο ζήτημα στις 8 Απριλίου ήταν η κλινική εξέταση του παιδιού η οποία ήταν καθαρή, δεν προέκυψε κάτι.

Το Καραμανδάνειο είναι ένα νοσοκομείο που διαχειρίζεται παιδιατρικά περιστατικά. Ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει γιατί υπήρξε τόση ένταση για την επικοινωνία με την παιδοκαρδιολογο και πότε μίλησε το νοσοκομείο μαζί της» είπε η εισαγγελέας.

Για την ημέρα της ανακοπής – 11 Απριλίου 2021

«Δεν μας διευκρίνισε πόσο έπεσε το οξυγόνο ούτε αν έγινε κάτι άλλο πριν πέσει το οξυγόνο. Την σοβαρότητα της κατάστασης οι γιατροί την κατάλαβαν από τη νοσοκόμα που είχε βγει στο διάδρομο και έλεγε ελάτε γρήγορα. Πολύ κουβέντα έγινε για το αν καθυστέρησε ή όχι ο κ Χασαπόπουλος. Τι σημασία έχει ; Σημασία έχει ότι επανάφερε το παιδί.

Ο κ .Χασαπόπουλος έκανε το καθήκον του. Αλίμονο στην κοινωνία αν ζητάμε από τους γιατρούς να σταματήσουν με την υποψία ότι δεν θα είναι τέλειοι άνθρωποι. Ποιος είπε ότι τα παιδιά ΑΜΕΑ δεν είναι τέλειοι άνθρωποι; Η Τζωρτζινα ήταν δυνατό παιδί ,ηρωίδα και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια του γιατρού να την επαναφέρει. Τον συγχαίρω.

Η κυρία κατηγορούμενη και ενώ είχε χάσει δυο παιδιά κάνει αναρτήσεις στα σόσιαλ και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για το Δασκαλάκη. Αν φοράει βέρα ότι τον είχαν δει σε ένα μαγαζί έχει αυτή την αγωνία. Έχει το νου της στο Δασκαλάκη αν φοράει τη βέρα. Μαγνητοφωνεί το παιδί της το πρωί της 8ης Απριλίου. Γιατί το κάνει αυτό;

Λέει ευθαρσώς στο παιδί της το οποίο νοσηλεύεται γιατί το κάνεις αυτό;Που ήξερε ότι θα νοσηλευθεί η Τζωρτζινα. Είναι δυνατόν να μπαίνει το παιδί σου στο νοσοκομείο και εσύ να παίρνεις το δικηγόρο και όχι τον πατέρα του παιδιού; Αφήνει την αδερφή σου και όχι τον πατέρα του παιδιού. Μας είπε ότι το παιδί δεν τον ήθελε. Σε ποια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;

Η θεία με τον πατέρα ;και αυτό το κάνει η μητέρα Και αν συνέβαινε κάτι; Ποιος θα υπέγραφε η θεία; Αυτό είναι δυο εβδομάδες μετά το θάνατο της Ίριδας έχεις χάσει και άλλο παιδί και αυτό είναι το μοναδικό που σου έχει απομείνει. Σηκώνεσαι και φεύγεις να πας να πάρεις ρούχα και πιτζάμες.

Το έχει δηλητηριάσει το παιδί. Είναι ένα παιδί που κλαίει είναι ένα παιδί που έχει δει τον πατέρα του να φεύγει

Έχει χάσει δυο αδερφάκια. Σε μήνυμα του Δασκαλάκη λέει. Κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε και μια απώλεια Εγώ το διάβασα και ανατρίχιασα.

Αντί να τον πάρει τηλέφωνο και να του πει τι είναι αυτά που λες τη σχέση έχουν αυτά αυτή δεν κάνει τίποτα», τονίζει η Εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, όπως αναφέρει το newpost.gr.