26 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη συνεργασία Aspida Radio της Νέας Υορκης  με το OneNews.gr

Η μεγάλη συνεργασία Aspida Radio της Νέας Υόρκης  με το OneNews.gr

Το Aspida Radio ξεκινάει µία μεγάλη συνεργασία µέ το OneNews.gr . Ένα site ενημερώσεων  και ψυχαγωγίας το οποίο µας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το σταθμό µας.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε μεγαλύτερη και να αυξήσουμε την ακροαματικότητα µας τόσο στην Νέα Υόρκη αλλά και σέ όλο τον πλανήτη.

Το Aspida Radio θα είναι κοντά σας µέ περισσότερες  συνεντεύξεις  νέων καλλιτεχνών δίνοντας µέ αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν την δουλεία τους με τις συνεντεύξεις τους.

Αλλά δεν μένουμε εκεί…..  µέ δύναμη και µέ πολύ µεράκι για δουλεία θα φροντίσουμε να είμαστε αντάξιοι στις προσδοκίες σας µέ τους καλύτερους DJ που υπάρχουν. Μία νέα λοιπόν συνεργασία ξεκινάει  µέ χαμόγελο και αισιοδοξία για ένα ακόμα ισχυρότερο ραδιόφωνο.

Το Aspida Radio παρέα µέ το OneNews.gr σας υπόσχονται πολλά. Μείνετε  στην παρέα µας και παρακολουθήστε κάθε µας κίνηση. Για ένα καλύτερο μέλλον µέ πολύ καλή μουσική  από το σταθμό µας που πραγματικά έχετε αγαπήσει και συνεχίζετε να αγαπάτε γ ‘αυτό μείνετε συντονισμένοι µέ μας

γατί φίλοι µου τα καλύτερα έρχονται……

https://web.facebook.com/aspidaradio/videos/579988863445689