29 Μαρτίου, 2024

«Με χάζευε η Μύκονος!» Με νέα εικόνα ο Θέμης Κανέλλος έναν χρόνο μετά το «Big Brother» (photo)

«Με χάζευε η Μύκονος!» Με νέα εικόνα ο Θέμης Κανέλλος έναν χρόνο μετά το «Big Brother»

Μπορεί να βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες της πρώτης σεζόν, όμως, συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό στα social media.

Ένας εξ’ αυτών ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος με την έντονη παρουσία του στο instagram, μόνο απαρατήρητος δεν θα μπορούσε να περάσει.

Ο 19χρονος σήμερα πρώην παίκτης του «Μεγάλου Αδερφού», βρέθηκε στη Μύκονο και με νέα του ανάρτηση κατέστησε σαφές πως όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω του. Αιτία;

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια βάρους και το νέο χρώμα στα μαλλιά του, αλλά και το… ιδιαίτερο outfit που ελάχιστα άφηνε στη φαvτασία. «Η Μύκονος χάζευε», έγραψε στη λεζάντα της νέας του φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CS4RKWZMSgs/?utm_source=ig_embed

 

Επίσης, κόλαφος ήταν ο Θέμης Κανέλλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις αναφορές που κάνουν στο προφίλ του, λόγω των προκλητικών φωτογραφιών που δημοσιεύει.

Θέμης Κανέλλος: Η νέα φωτογραφία του παίκτη του Big Brother με καυτό string που προκαλεί!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του, με ένα άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο!