Γιώργος Αμούτζας: Έδωσε το απόλυτο spoiler για το πώς τελειώνει ο «Σασμός»

Γιώργος Αμούτζας: Έδωσε το απόλυτο spoiler για το πώς τελειώνει ο «Σασμός»

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Σασμού», Γιώργος Αμούτζας, μιλάει για την εξέλιξη της σειράς και όχι μόνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και ενσαρκώσει τον Νικηφόρο Σταματάκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο νεαρός ηθοποιός – τον οποίο γνωρίσαμε και στον ρόλο του Λευτέρη Καρακώστα στο «Το Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN –  έκανε ένα ενδιαφέρον spoiler ξαφνιάζοντας ακόμα και τη Ναταλία Γερμανού, καθώς αποκάλυψε τι συμβαίνει σε μία από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά.

Γιώργος Αμούτζας για «Σασμό» – Παίρνει την απόφαση ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας. Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούνε και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως η δολοφονία του Στεφανή. Τώρα με βάση το βιβλίο, που δε μπορούμε να φύγουμε πολύ μακριά, υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό.

Αυτό είναι μια από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου. Το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να τα δούμε. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Δε ξέρουμε αν θα πάμε δεύτερη σεζόν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Νικηφόρος δε θα πάρει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση» είπε ο Γιώργος Αμούτζας.

«Μη δίνουμε τόσα πολλά, θα μας κόψουν το ρεύμα», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

to_kokkino_potami.jpg

Τον 24χρονο ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα, γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Χωρισμένα Παλικάρια». Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος και τον έχουν… βαπτίσει οι ηθοποιοί Βασίλης Διαμαντόπουλος και Πέμη Ζούνη. Τον Γιώργο Αμούτζα επέλεξε ο Γιάννης Κακλέας για πρωταγωνιστή της παράστασης «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. Εκτός από ηθοποιός ο Γιώργος Αμούτζας, ασχολείται με τη μουσική και είναι πρωταθλητής στην ιππασία.

 

 1,400 total views,  4 views today

.