Ρόδος: Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών σε άνδρα για ασέλγεια σε 14χρονο

Ρόδος: Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών σε άνδρα για ασέλγεια σε 14χρονο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών σε έναν άνδρα για γενετήσιες πράξεις με 14χρονο. Αξίζει να τονισθεί πως είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης.
Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος – με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου – για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατηγορείται ειδικότερα, ότι τον Ιανουάριο 2020, στην Κω τέλεσε στο σπίτι του ασελγείς γενετήσιες πράξεις με τον 14χρονο. Επιπλέον, του αποδίδεται ότι φωτογράφησε κατ’ επανάληψη γυμνό τον ανήλικο.

Τι απαντά ο άνδρας

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ζήτησε από το παιδί να τηλεφωνήσει στον πατέρα του και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε αντίρρηση στις επισκέψεις του…

Υπήρξαν, όπως είπε, ακόμη δύο επισκέψεις και σε μία από αυτές ο ανήλικος του έδωσε σημειώματα με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην οικογένειά του.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο 14χρονος έκανε χρήση του κινητού τηλεφώνου και του υπολογιστή του εν αγνοία του και ότι όταν τον είδε τον παρατήρησε.

Σε μια περίσταση, όπως ισχυρίζεται, ο ανήλικος τού παραπονέθηκε για… φαγούρα στο πέος του και επειδή είχε προϋπηρεσία ως εθελοντής βοηθός νοσηλευτής τού είπε ότι θα πρέπει να συζητήσει με τους γονείς του.

Τέλος, αρνήθηκε ότι τον φωτογράφησε και ότι ασέλγησε σε βάρος του, ενώ υποστηρίζει ότι ο 14χρονος είπε όσα είπε για να εντυπωσιάσει.

 1,060 total views,  2 views today

.