20 Μαΐου, 2024

Gameboy Melody: Ποιος είναι ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Gameboy Melody: Ποιος είναι ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη – Η φιλία με τον Snik και το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του

«Σ’ αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Rest in Peace»

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που έγινε στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου.

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονος καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό το είδος μουσική όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T». Ο αδελφός του μάλιστα τον αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram γράφοντας: «Σ’ αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Rest in Peace»

Tο σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του Gameboy για τον θάνατό του

 

Ο GameBoy Melody άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας

με εκατομμύρια views! Ο GameBoy Melody δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Snik, αλλά τους ένωνε και μία δυνατή φιλία

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του, Άσπας για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του – Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος έπεσε θύμα τροχαίου όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του στη Βουλιαγμένη και χτύπησε σε κολόνα. Εκτός από το πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε και η αδερφή του, Άσπα, ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

Σήμερα, Σάββατο 2/9 συμπληρώνονται δυο χρόνια από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε τόσο άδικα και γρήγορα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής φίλοι, συνάδερφοι και θαυμαστές του δημοφιλή καλλιτέχνη βρέθηκαν στο σημείο που πέθανε ο Mad Clip στην παραλιακή για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο καλός του φίλος, FY μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media και έδειξε τον χαμό που επικράτησε χθες βράδυ στην Βουλιαγμένη από κόσμο που βρέθηκε στο σημείο… «Ποτέ ξεχασμένος. Για πάντα MAD» έγραψε ο τράπερ.

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδελφής του, Άσπας

Η αδελφή του Άσπα, η οποία επίσης ασχολείται με το τραγούδι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα Instagram Stories της και ράγισε καρδιές για την απώλεια του αδερφού της.

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άσπα για τον αδελφό της, Mad Clip.

Το μήνυμα της αδερφής του Mad Clip για τα 2 χρόνια από το θάνατό του

Reduce bounce rates