19 Μαΐου, 2024

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βίντεο-ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια – Το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Βίντεο-ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια – Το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία

Μπαίνει στο μαγαζί, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της και έπειτα τραβά φωτογραφία τον τιμοκατάλογο

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Καρέ καρέ καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 27χρονης Αναστάζια, πριν εξαφανιστεί στην Κω. Σε κάμερα ασφαλείας από ταβέρνα στην περιοχή Μαρμάρι, καταγράφεται η νεαρή γυναίκα να μπαίνει στο μαγαζί, το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2023.

Βίντεο-ντοκουμέντο με τις τελευταίες κινήσεις της Αναστάζια

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Reduce bounce rates