Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα

Τι συνέβη;

Με δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάσα Μπάστα, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό κάνει εμφανίσεις στην Ελλάδα ωστόσο η μεγάλη κούραση που είχε την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε την τραγουδίστρια να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η ίδια το είχε διαψεύσει.

Τι συνέβη με τη Σάσα Μπάστα;

Η ίδια μέσα από τα βίντεο που ανέβασε από το νοσοκομείο, εξήγησε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και πως σύντομα θα επιστρέψει στις δραστηριότητές της.

«Ζήσαμε ένα θαύμα! Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου, δεν είχε ελπίδες να ζήσει»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε με δάκρυα στα μάτια στο Happy Day για τον αδερφό της και την περιπέτεια υγείας του, όπως αποκάλυψε είχε μόνο 1% πιθανότητα να ζήσει αλλά έγινε το «θαύμα» από τον Άγιο Εφραίμ και είναι τώρα μαζί τους.

«Ο αδερφός μου έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει, ότι το θέμα είναι… διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα χαρτιά. Πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άκουγα στα αυτιά μου τον ήχο της εντατικής», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

«Η μητέρα μου μού είπε ότι ο Άγιος Εφραίμ με αυτόν τον ήχο σου παρουσιάζεται και σου δείχνει ότι είναι κοντά σου. Κοιμόμουν για πολλές εβδομάδες έξω από τη ΜΕΘ. Την επόμενη μέρα έβγαλαν τον αδερφό μου από την καταστολή. Ο αδερφός μου ξύπνησε 14 Σεπτεμβρίου που είναι και τα γενέθλια του Αγίου Εφραίμ. Δεν ήταν τυχαίο όλο αυτό. Αυτό που έζησα εγώ και η οικογένειά μου ήταν θαύμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σάσα Μπάστα.

σάσα μπάστα αδερφός

 1,148 total views,  4 views today

.