26 Απριλίου, 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: – Ο Τριαντάφυλλος το παίζει θύμα στο Survivor 4

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μεγάλωσα με δύο μαμάδες – Ο Τριαντάφυλλος το παίζει θύμα στο Survivor 4

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αποκάλυψε το σοκ που βίωσε με την πρόωρη αποχώρησή της από το «Survivor 4». «O λόγος που βρίσκομαι έξω από το παιχνίδι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Όλη η Ελλάδα είδε ότι έφυγα άδικα. Θα ήθελα να πάω ξανά και να το ζήσω μέχρι τέλους. Ο Αλέξης Παππάς δεν μου αρέσει γιατί φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. Ο Τριαντάφυλλος το παίζει θύμα, αλλά έχει υπερβεί το όριο. Ο Ηλίας Μπογδάνος μου θυμίζει εμένα σε αντρική έκδοση. Η Ελευθερία είναι “σιγανό ποταμάκι”» δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια, εξήγησε γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών και πόσο δυσκολεύτηκε μέχρι να ορθοποδήσει επαγγελματικά. «Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε εννιά γυναίκες. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω τον μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Δεν συμπάθησα ποτέ την μητριά μου» ανέφερε, αρχικά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Έβγαλα πολλά λεφτά. Μετά δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια στη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ» πρόσθεσε. Τέλος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mykonos Live TV μίλησε για την οικογενειακή φιλία που τη δένει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού κατάγονται και οι δύο από τη Νιγηρία.