4 Μαΐου, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα και ο ίδιος έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στο Instagram

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ανδρέα Γεωργίου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θείος του. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γράφοντας: «Καλό ταξίδι θείε μου».

Την ίδια ώρα, έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά με τίτλο «Γη της ελιάς» των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, οι οποίες εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης που γυρνά το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω.

Στη σειρά θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της θεατρικής σκηνής, όπως η Λυδία Κονιόρδου και η Μάρω Κοντού. Από εκεί και πέρα, μία μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη θα είναι και αυτή της Άντζελας Γκερέκου, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Γιάννης Κρητικός, Δώρα Χρυσικού και Στέλλα Φυρογένη.

georgiou.jpg