26 Απριλίου, 2024

Δίωξη σε 50χρονο απ΄το Ν. Πήλιο για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Δίωξη σε 50χρονο απ΄το Ν. Πήλιο για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά ανήλικης, σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου κατά ενός 50χρονου και διαβίβασε τη δικογραφία στην κύρια ανάκριση. Ο άνδρας κατηγορείται ακόμη, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και θωπεία, σε βαθμό πλημμελήματος κατά της 16χρονης κόρης της συντρόφου του αδελφού του σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Με την ολοκλήρωση της επείγουσας προκαταρτικής δικογραφίας και τη διαβίβασή της στην εισαγγελία, ο προϊστάμενος παραπέμπει τον 50χρονο για απόπειρα βιασμού κατά της ανήλικης στα μέσα Αυγούστου 2020 και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον Ιανουάριο του 2021.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής κατέθεσαν τόσο η ανήλικη παθούσα όσο και η μητέρα της, που δήλωσαν ότι επιθυμούν τη δίωξη του άνδρα, που είναι αδελφός του συντρόφου της γυναίκας και διαμένει στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικό διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, ελήφθη ανωμοτί κατάθεση του φερόμενου ως δράστη, που όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2020 σε κοντινό με τον Βόλο χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Ο αδελφός του συντρόφου της γυναίκας, μένει στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικό διαμέρισμα από το σπίτι που μένουν μάνα και κόρη και ο σύντροφος της μητέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία μάνας και κόρης που έγινε στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ο φερόμενος ως δράστης καλούσε το ανήλικο κορίτσι για να κάνει διάφορες δουλειές στο σπίτι του και, στην περίπτωση του Αυγούστου, προσπάθησε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, κάτι που, ευτυχώς, δεν κατέφερε, γιατί το κορίτσι αντέδρασε και αντιστάθηκε. Στη δε περίπτωση του Ιανουαρίου 2021, την κάλεσε ξανά στο σπίτι του, για να κάνει δουλειές, όπου φέρεται να της έκανε πρόταση για γενετήσιες πράξεις και στη συνέχεια τη θώπευσε.