«Χείμαρρος» για την Μαρινέλλα – «Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο…»

«Χείμαρρος» για την Μαρινέλλα – «Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο…»

Η αποκάλυψη για την δημοφιλή ερμηνεύτρια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας μεταξύ άλλων για την αγάπη του προς την Μαρινέλλα, αλλά και τις κυρίες που λατρεύει να μιμείται. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση «κόλαφο» της ερμηνεύτριας.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στη Μαρινέλλα που του έδωσαν τις συμβουλές που χρειαζόταν να ακούσει για να στήσει σωστά την καριέρα του.

Η σχέση του με τη Μαρινέλα ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών όταν σταμάτησε να τρώει επειδή δεν πήγε στο σπίτι η διάσημη ερμηνεύτρια.

«Εγώ ήμουν 5 χρονών και άκουσα την φωνή της Μαρινέλλας στο ραδιόφωνο και είπα “ποια είναι η κυρία που τραγουδάει; μου απαντάνε “η Μαρινέλλα” και εκεί λέω “αν δεν έρθει αύριο εδώ δεν τρώω. Η γιαγιά μου και η μητέρα μου έμειναν άφωνες. Έκανα απεργία πείνας για τρεις μέρες. Έφτασαν να μου γράφουν ψεύτικα γράμματα και καλά από την Αυστραλία ότι μου τα έστελνε η Μαρινέλλα. Δεν είχα δει ποτέ την εικόνα της, μόνο την φωνή. Ξεκίνησα από πολύ μικρός να την μιμούμαι και κάποια στιγμή ξεκινάω να δουλειά σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και ένα βράδυ μου λένε ότι θα έρθει η Μαρινέλλα», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή λοιπόν, έχουμε απευθείας σύνδεση και κοιταζόμαστε με τα μάτια. Τελειώνει η παράσταση και με αγκαλιάζει και αρχίζει να μου δίνει συμβουλές. Στα πρώτα 15 χρόνια που μπήκα στον χώρο και ήμουν στα χαμένα, η Μαρινέλλα ήταν ο φάρος για να μην χαθώ. Μου έδειξε τον δρόμο τον σωστό. Εκεί κατάλαβα ποιος είμαι, τι θέλω και που ανήκω».

«Στα σταυροδρόμια τα μεγάλα η Μαρινέλλα είναι πάντα εκεί. Τραγουδάω πάντα Μαρινέλλα στις παραστάσεις μου», συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Πάρτι γενεθλίων για τη Μαρινέλλα: Η ηλικία και οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών»

Πάρτι γενεθλίων για την Μαρινέλλα οργάνωσαν εκλεκτοί φίλοι της στο Athénée. Στις 19 Μαΐου η ντίβα του ελληνικού τραγουδιού έκλεισε τα 85 και όπως φαίνεται δεν έχει κανέναν δισταγμό να πει την ηλικία της. Ποιοι ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών»;

Την έκπληξη διοργάνωσαν οι καλοί της φίλοι Τάκης Ζαχαράτος, Χρύσανθος Πανάς και η λατρεμένη της κόρη Τζωρτζίνα.

Στον χώρο που συνηθίζουν να περνούν τα βράδια τους, η Μαρινέλλα αφέθηκε συγκινημένη στην αγκαλιά των φίλων και αγαπημένων της συναδέλφων, όπως η Έλενα Παπαρίζου και ο Αντώνης Ρέμος, ενώ σβήνοντας την τούρτα της έλαμπε από χαρά.

Το πάρτι γενεθλίων της Μαρινέλλας

Ένα μεγάλο μπουκέτο τριαντάφυλλα της πρόσφερε ο μοναδικός performer Τάκης Ζαχαράτος και αργότερα όλοι μαζί απόλαυσαν το δείπνο που είχε επιμεληθεί η ομάδα του μαγαζιού, ειδικά για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα.

.