27 Απριλίου, 2024

To υπερθεαματικό show του Διονύση Ζάχου στα γενέθλια της Ζωζώς

To υπερθεαματικό show του Διονύση Ζάχου στα γενέθλια της Ζωζώς

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η πιο καυτή σταρ της μεταπολεμικής Ελλάδας, ένας ζωντανός θρύλος που κατάφερε να γίνει συνώνυμο του γλεντιού και της νυχτερινής ζωής, αξιοποίησε την ενέργειά της, την προθυμία της να ζήσει στο περιθώριο και το ταλέντο της στο τραγούδι και το χορό, το οποίο μετέφερε επίσης. στη μεγάλη οθόνη. Οι υποκριτικές της ικανότητες, περιττό να πούμε ιδιαίτερα, αρκούν για να συμβαδίσουν με όλα τα παραπάνω, κάνοντας το καυτό της πρόσωπο να πλημμυρίσει τη μεγάλη οθόνη και να γίνει ένα από τα σύμβολα της ελληνικής πρώτης αγάπης, της ονειρικής αποπλάνησης.

Η αφοσίωσή της στη ζωή, τα πάρτι, τον έρωτα, το τραγούδι, τη σκηνή, τους προβολείς ταινιών την έχουν κάνει γλεντζέ, αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα της νύχτας» και σταρ του κινηματογράφου για δεκαετίες. Σήμερα εξακολουθεί να μεταδίδει ζωντάνια και θετική ενέργεια, και βάζει «γυαλιά» σε πολλούς από εμάς.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ιδιωτική γιορτή στον εφοπλιστικό όμιλο για τη Ζωζώ που έκλεισε τα 90 της χρόνια. Στο πάρτι συμμετείχαν 60 άτομα, μεταξύ των οποίων αξιόλογες μορφές όπως ο Κακλαμάνης, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Σάσα Ντάριο, η Αμαρυλλίς η τραγουδίστρια, η Μαρία Ιωαννίδου, όμηρος Ευστρατιάδης, η Σάντρα Βουτσά, ο επίσκοπος της Ουκρανίας και η κυρία λαιμού εφοπλίστρια, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος και φυσικά ο Διονύσης Ζάχος  όπου έκανε ενα show κάνοντας, την Βλαχοπούλου όπου το ζήτησε ίδιαη Ζωζώ γιατί της αρέσει πολύ… χωρίς να αποκλείσει να κάνει και τον εαυτό της  βέβαια την Ζωζώ… το Χατζή, και την Μοσχολιού… ήταν μια βραδιά μοναδική η Ζωζώ πάρα πολύ χαρούμενη με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο, τον άνθρωπο της!. Γέλασαν με τη ψυχή τους και  χειροκρότησαν το Δυονιση Ζάχο..