Αποκλειστικό: Έγκλημα στο Λαϊκό! Ο Άκης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και η Βίκυ εγκαλεί τον πρωθυπουργό

Αποκλειστικό: Έγκλημα στο Λαϊκό! Ο Άκης σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και η Βίκυ εγκαλεί τον πρωθυπουργό για τη λαθροχειρία στο πολιτικό του γραφείο.

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της εικόνας-σοκ που αποκάλυψε το Makeleio.gr, με τον Άκη να αιμορραγεί στο κρεβάτι του πόνου, η κραυγή αγωνίας της Βίκυς Τσοχατζοπούλου «σκίζει» τον αέρα στο Λαϊκό νοσοκομείο. Εκεί όπου τις τελευταίες μέρες ο Άκης δίνει ασθμαίνων μια ακόμα σκληρή μάχη με τους «δαίμονες».

Τους πράκτορες που, όπως καταγγέλλει δημόσια η σύζυγός του – που παραμένει στο πλάι του άγρυπνος φρουρός – υφάρπαξαν με τρόπο μαφιόζικο το θησαυρό του, το ογκώδες αρχείο του, μέσα από το ιστορικό του πολιτικό γραφείο το οποίο λεηλάτησαν όπως και το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Με μια ανάρτηση στο facebook που τσακίζει κόκκαλα, η κ. Τσοχατζοπούλου καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν γνωρίζει τη δράση βουλευτή του, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας και στη διάθεση των εισαγγελικών αρχών.

Ενός… εθνοπατέρα που έφτασε στα βουλευτικά έδρανα μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και, παρότι πρόσφατα πάλεψε κι ο ίδιος με μια πολύ σοβαρή ασθένεια, όπως καταγγέλλει η Βίκυ, έχει αναλάβει το ρόλο του «εκτελεστή» του άλλοτε πανίσχυρου υπουργού του ΠΑΣΟΚ που εκτελεί κατά γράμμα, με τη συνδρομή συγγενικών προσώπων του Άκη, το «συμβόλαιο» που του παρέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωθυπουργικό μέγαρο όσο κι αν ακούγεται απίστευτο αποτέλεσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο ζευγάρι, καταφύγιο για μια από τις μεγαλύτερες εχθρούς του βαριά άρρωστου πολιτικού! Δηλαδή, οι πολιτικοί «δολοφόνοι» του Τσοχατζόπουλου έχουν κάτω απ’ τις φτερούγες τους τους εντεταλμένους φυσικούς του “εκτελεστές”.

Ο ίδιος ο Άκης σπάει την εύθραυστη σιωπή του και καταγγέλλει εγγράφως:

«Η λεηλασία της πολιτικής και της προσωπικής ζωής μου συνεχίζεται… Παρά το γεγονός ότι όλοι οι προσωπικοί φίλοι μου με είχαν προειδοποιήσει να προσέχω το συγγενικό περιβάλλον μου, και ειδικότερα τα πρόσωπα που απασχολούν αυτές τις μέρες την επικαιρότητα, εγώ στις δύσκολες στιγμές εσφαλμένως τα εμπιστεύθηκα. Χθες, σε επίσκεψη της συζύγου μου, κατόπιν δικής μου παροτρύνσεως, γιατί ανησυχούσα για τις συνέπειες της θαρραλέας κίνησής μου να αποτάξω τα σατανικά πρόσωπα(..) διαπιστώθηκε μία τραγική κατάσταση. Ο χώρος του γραφείου μου έχει καταστραφεί.

Τα πολύτιμα κινητά αντικείμενα και το αρχείο μου έχουν κλαπεί. Οι πόρτες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί έχουν γκρεμιστεί.. Ο πόνος της είδησης αυτής είναι απερίγραπτος. Μέσα μου νιώθω οργή, πρώτα-πρώτα για τις λανθασμένες επιλογές μου, και στη συνέχεια για τους ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται “φύλακες-άγγελοί” μου Μετά λύπης ενημερώθηκα ότι έχει υφαρπαγεί όλη μου η πολιτική πορεία.. Η κίνηση αυτή δεν θα παραμείνει αναπάντητη. Πάντα είχα τη δύναμη να λαμβάνω δύσκολες αποφάσεις, πολλώ δε μάλλον τώρα που βρίσκομαι σε ηλικία που γνωρίζω ότι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα.. παρά μόνο το Θεό.

Είχα τη γενναιότητα να αποστείλω ένα εξώδικο για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Γνωρίζω ότι αμφισβητήθηκε η πατρότητά του. Τώρα πια ήρθε η ώρα να μάθουν ορισμένοι το άλλο μου πρόσωπο. Κουράστηκα να προστατεύω καταστάσεις και πρόσωπα. Κατάλαβα, δυστυχώς αργά, ότι η γυναίκα μου και το παιδί μου είναι οι μόνοι που θα είναι μέχρι τέλους δίπλα μου και ότι μόνο αυτοί αξίζουν της προστασίας μου. Δεν καταφέρατε να με εξοντώσετε τελείως. Σας ενημερώνω ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ…

Άκης Τσοχατζόπουλος»

 1,974 total views,  2 views today