8 Μαΐου, 2024

Απασφάλισε η Ρούλα: Παρών ο Μάνος Δασκαλάκης στην απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας; [video]

Απασφάλισε η Ρούλα: Παρών ο Μάνος Δασκαλάκης στην απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας;

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Νέα στοιχεία αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών στη βασική απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας την 14η Απριλίου του 2021.

Σε μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας σε διάστηκα 13 ωρών, φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί ήταν στις 14 Απριλίου του 2021όταν καταγράφεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άλλο ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας όπου επιβιώνει μετά από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ, έχοντας αφήσει όμως επάνω του την τετραπληγία.

Επίσης ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών και δυο ακόμα φορές στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022, η 26η Ιανουαρίου είναι η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων όπου κάθετε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως τότε δεν σημειώνεται κάποιο επεισόδιο στο παιδί και από εκεί και έπειτα μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου μόνη με το παιδί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο ως τις ΗΠΑ και οι επιστροφές του Μάνου

Μία σημαντική αποκάλυψη φέρνει στο φως ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όλα δείχνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Βάσει αυτού έχει προκύψει ότι η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, ενώ φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές και πλέον το διαδίκτυο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ακόμη, ο Βασίλης Λμαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε, και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η παραπάνω μαρτυρία, κάτι τέτοιο είναι ενδεικτικό των μεθοδεύσεων της 33χρονης.

νης.