27 Απριλίου, 2024

«Ανυπόστατα και ψευδή όσα γράφτηκαν για το παιδί μου» – «Ξέσπασμα» από την Νατάσα Θεοδωρίδου

Ανυπόστατα και ψευδή είναι τα δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου ήταν η 26χρονη, που έκανε πάρτι εν μέσω καραντίνας στη Θεσσαλονίκη και έσπειρε τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ίδια τόνισε, ότι ποτέ δε θα έθετε το παιδί της σε κίνδυνο την υγεία κανενός, προσθέτοντας πως εύχεται άπαντες να έχουν την υγεία τους, ενώ η Χριστιάνα Μπέτα έχει επίσης απαντήσει μέσω του δικηγόρου της.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Θεοδωρίδου.

Θεσσαλονίκη: Κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου η 26χρονη με το πάρτι στην καραντίνα

Κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι η 26χρονη φοιτήτρια, για την οποία αναφέρεται πως έκανε πάρτι εν μέσω καραντίνας στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού.

Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, η 26χρονη κόρη της Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα Μπέτα, βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει νομική στο City Law School of London και επέστρεψε πριν λίγες ημέρες, μέσω της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Beyond, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας σε προάστιο της Θεσσαλονίκη έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης.

Έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι και σύμφωνα με το Open, αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.