27 Απριλίου, 2024

Ανεύρισμα στον εγκέφαλο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ανεύρισμα στον εγκέφαλο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Έχει μιλήσει ανοικτά δεκάδες φορές για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον χώρο των media, ωστόσο για να τα καταφέρει όλα αυτά έχει φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο και μάλιστα όχι μια φορά! Νέα Δημοκρατία μέχρι κόκαλο ο Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός ήταν ο πατέρας του!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει 4 φορές χειρουργείο, το ένα εκ τα δύο αρκετά σοβαρά αφού χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και μάλιστα δύο μέρες μετά πήγε κανονικά για δουλειά!

Επίσης έχει αντιμετωπίσει και καρκίνωμα το οποίο και κατάφερε να κερδίζει! Τα άγχη και η πίεση της καθημερινότητας τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αγάπη του για την οικογένεια και την δουλειά του τον κράτησαν όρθιο!

Ποια είναι η πασίγνωστη κυρία που πίκρανε ο γνωστός δημοσιογράφος και για ποιο λόγο τον κατηγορεί δημόσια; Μία δήλωση που… πόνεσε τον γνωστό δημοσιογράφο-παρουσιαστή και σίγουρα δεν την ξεχνάει.

Νίκος Χατζηνικολάου: Για πρώτη φορά μίλησε η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον όμιλο Real.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Ντέπυ Γκολεμά, δήλωσε: «Κακώς λέγεται ότι αποχώρησα οικειοθελώς από την εφημερίδα. Δεν είναι αλήθεια, δεν ξέρω γιατί το διαδίδουν. Ο επίσημος λόγος ήταν για οικονομία. Μπορεί τα δικά μου έξοδα να σώσουν την εφημερίδα. Μακάρι να την σώσουν. Δεν υπάρχει σχέση πια με τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί ο κ. Χατζηνικολάου δεν θέλησε να μου πει ο ίδιος ότι φεύγω από την εφημερίδα, ότι με φεύγει.

Έβαλε κάποιον συνεργάτη του να μου το πει μετά από 9 χρόνια συνεργασίας. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά. Ξέρεις πως είναι αυτά. Όταν πας κάπου, πας με σαμπάνιες, γλέντια και γεύματα και όταν φεύγεις στο λέει ο τρίτος αρχισυντάκτης. Εγώ πρώτη φορά το έπαθα στη ζωή μου».