29 Μαρτίου, 2024

«Καταριέμαι την μέρα που γνωριστήκαμε» Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη «Καταριέμαι την μέρα που γνωριστήκαμε»

Survivor: Σαστίσαμε με την νέα ανάρτηση του Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη «Καταριέμαι την μέρα που γνωριστήκαμε»

Όπως γνωρίζουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε το Survivor από το πρώτο επεισόδιο, οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν έρθει πολύ κοντά όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, όμως λίγο πριν αποχωρήσει ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων από το παιχνίδι, κάτι συνέβη και οι δυο τους ψυχράνθηκαν.

Λίγο η ένταση των ημερών εκείνων, λίγο η πείνα και οι κακουχίες, πιστεύαμε όλοι πως ευθύνονταν γι’ αυτό και πως όταν πλέον και οι δύο θα επέστρεφαν στην Ελλάδα θα έλεγαν με μία φωνή… περασμένα ξεχασμένα και όλα θα ξεχνιούνταν. Πως θα κρατούσαν μόνο τις καλές στιγμές αυτής της δύσκολης αλλά και πολύ έντονης εμπειρίας και αφού πλέον δεν θα είχαν τίποτα να χωρίσουν, θα έρχονταν και πάλι κοντά.

Κάτι που όχι μόνο δεν συνέβη αλλά τώρα με την ανάρτησή του ο Περικλής Κονδυλάτος δείχνει ξεκάθαρα πως είναι αγεφύρωτες οι διαφορές τους.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Ποιες είναι αυτές οι διαφορές δεν μπορεί κανείς -παρά μόνο οι ίδιοι- να γνωρίζει, όμως η ανάρτηση που έκανε εκείνος με φωτογραφία της δημοσιογράφου και ένα τραγούδι-αφιερωμένο εξαιρετικά σε εκείνη δείχνει πολλά. Αρκεί να διαβάσετε τα λόγια του τραγουδιού της Madonna για να καταλάβετε και εσείς πως η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους δύο άλλοτε παίκτες του Survivor είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Οι στίχοι του τραγουδιού λένε τα εξής:

Cut me down the middle
Fucked me up a little

You had a few secrets
I was never told
Now everyone’s talking
And I’m the last to know

I curse the day we met
The memory is haunting me
I wish I could forget

«Είχες μερικά μυστικά που ποτέ δεν μου είχες πει. Τώρα όλοι μιλούν και είμαι ο τελευταίος που ξέρω. Καταριέμαι τη ημέρα που σε γνώρισα. Η μνήμη με στοιχειώνει. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω», έγραψε στα αγγλικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τα συμπεράσματα… δικά σας. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/COLd2LMLTOL